A tényleges, valódi lehetőségek kizárólag a személyes tb jogi helyzeted, jogviszonyod, jogviszonyaid alapján határozhatók meg. A csed, gyed jogosultságát, összegét naptári napban határozzák meg, így akár egy naptári nap eltérés is jelentős hatással lehet a csed, gyed jogosultságra, összegére.

Miért hallgass rám ?

  1. A tudásom naprakész, éves szinten 4-5 tb konferencián veszek részt, a változásokat folyamatosan követem
  2. A helyzetedből kihozható legmagasabb csed, gyed összegére összpontosítok a költséghatékonyságot is figyelembe véve
  3. Személyes adatokat, tb jogi előzményeket teljes körűen feltérképezem. Azt is megnézem,  arra is rákérdezek, amire nem gondolsz, de tudom, hogy fontos lehet.
  4. Kizárólag jogszabályok keretein belül, a valós, tényleges lehetőségeid alapján adok javaslatot, így garantáltak a nyugodt éjszakák
  5. Személyre szabott, egyéni stratégiát dolgozok ki, amelynek a része a részletes megvalósítási terv elkészítése
  6. A személyes célokat, prioritásokat, okokat figyelembe veszem

Horváthné R. Monika vagyok, 2005-ben indítottam a tanácsadási szolgáltatásomat. A sikerem egyik titka az alaposság, a másik pedig az, hogy a tudásom naprakész, éves szinten legalább minimum 4-6 szakmai konferencián veszek részt.  A tevékenységem túlmutat a szimpla tanácsadáson, ugyanis csapatként, együtt haladunk végig a lehetőségeken, a folyamaton, hogy  a lehetőségeid közül a számodra legkedvezőbben alakuljon a babázás időszaka alatti családi jövedelem, bevétel.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

A E-mail cím will not be published.

10 + 10 =

Hozzászólok