“Egy barátnőm ajánlotta figyelmembe a Kismama TB honlapját, aki már igénybe vette Mónika szakmai segítségét. Bevallom, korábban nem is tudtam, hogy létezik ilyen speciális szolgáltatás. Elmesélte, neki milyen lehetőségek kerültek így felvázolásra, illetőleg, hogy milyen tanácsokat kapott, sok új szempontot ismertetett. Ez volt az a pont, amikor beláttam, hogy nekem is célszerű lenne szakértőhöz fordulni, mivel egyedül hiába próbáltam értelmezni a vonatkozó jogszabályokat; laikusként már egy kicsit is összetettebb helyzetben szinte esélytelen azok helyes értelmezése, nem beszélve a legkedvezőbb megoldás megtalálásáról.

Nagy segítséget jelentett a Mónika által összeállított írásos anyag a későbbiekben nem csak az anyagiak előre tervezését illetően, hanem egy, az Egészségbiztosítási Pénztárral felmerült vitás helyzet rendezésében is.
Szívből ajánlom minden (leendő) Kismamának, hogy még időben kérjen szakszerű tájékoztatást a rá vonatkozó lehetőségeket illetően, mert egy-egy adminisztrációs lépés komoly százezreket jelenthet a családi kasszában a későbbiekben.”

Rónaszéki-Fekete Zsuzsanna

„A munkájával abszolút elégedett voltam, Pontos, precíz szakértelemmel végzett munka volt. A segítsége nélkül soha nem jöttem volna rá erre a megoldási lehetőségre. Így a 4 tagú családom megélhetése sokkal biztosabbá vált 2 évre. Külön köszönöm a gyors reagálását, melyet a szülés előtt tanúsított. Mikor az idő szűke miatt gyorsan kellett lépnünk, gyors segítséget is kaptam. Még ma is egy csoda nekem, hogy sikerült abból a reménytelen helyzetből egy ilyen kedvező helyzetbe kerülnöm.

Hasonló helyzetben lévő kismamáknak ajánlani fogom Mónikát. Egyetlen dolog, melyet negatívumként éltem meg, hogy a CSED igénylésem 1 hónapot csúszott, miközben én azt hittem, hogy már elindult az ügy intézése. Nagy szükség lett volna a pénzre, de végül is ki tudtuk várni a késést.

Még egyszer köszönöm és kívánok minden jót a továbbiakban!”

Balláné dr. Fejes Judit

“Gyermeket várok. Táppénz, tgyás, csed, gyes, gyed??? Ezeket igénybe tudom venni? Hogyan? Mikor? Hol ? Ezekre nem tudom a pontos választ, az interneten csak felületes információk vannak, kellett egy szakember. Egy JÓ szakember, aki megbízható, és akinek NAPRAKÉSZ A TUDÁSA!!!

A húgom ajánlotta a Kismamatb-t, Mónikát. Felvettem vele a kapcsolatot, a skype tanácsadás megtörtént. Kedves volt, és mindent elmondott amit tudnom kell azokról a juttatásokról amik járnak nekem. Innentől kezdve Mónika intézte az ezzel kapcsolatos dolgaimat.

Táppénzre mentem, a főállásomból és az ev. – ből is, és azt hittem vége mindennek. Megérkezett egy határozat: a táppénz ellátását 0.-Ft/hó összeg figyelembe vételével megállapítja. ( ev. )

Nem akartam elhinni, ilyen nincs, nem létezik, most mi lesz, mint veszélyeztetett terhes nem dolgozhatom, táppénzre vettek és nem kapok semmit?????????!!!!!!!!!

Tudtam, hogy ez nem lehet, mert Mónikában bíztam! Felhívtam, elmondtam neki, hogy mi történt, Ő azonnal kézbe vette az ügyet, és láss csodát 2 nap múlva hívták, hogy az ügyfelének valóban jár a táppénz!!!

Kb.: 1-1.5 hét múlva megérkezett a táppénz, annyi, amennyit Mónika a legelején megmondott.

Kb.: havi 180.000 forint táppénzt kapok, melyet egyedül Mónikának köszönhetek, ha Ő nem lett volna, akkor havi pár tíz ezer forintból kellene megélnem. ( ennyi jár a főállású minimálbér után ).

Nagyon köszönök mindent és természetesen a továbbiakban is számítok rá!”

K. A. Erika

“Kedves Mónika!

Mostanában nagyon sokat gondoltam Önre és az elválásra ami csúnyán sikerült! Ezúton, igaz utólag de teljes szívből sajnálom a viselkedésemet Önnel szemben! Minden úgy lett ahogy Ön mondta, sajnálom hogy kételkedtem! Lehet hogy Ön már nem is tudja ki voltam, de úgy éreztem hogy ezt meg kell tennem! Köszönöm szépen mindent!! További sok sikert kivanok!

Tisztelettel:”

Hordósné Baboth Ágota

“Kedves Mónika,

Sajnos csak most volt időm visszaírni.

Ezúton szeretném megköszönni munkájukat és türelmüket. Mindenben a legnaprakészebb, leginformáltabb hölgyekhez volt szerencsém.

A mindennapokban nem megszokott, hogy egy kismama a terhessége közepén kezdjen el egy ilyesfajta együttműködést, legalábbis az én környezetemben még nem volt ilyenre példa.

Jó persze, kellett egy kicsit ügyintézni, hivatalokba járni, mert anélkül nem megy, de annak nagyon örülök, hogy a megérzéseimre hallgattam, mikor belevágtunk és úgy csináltuk, ahogy önök mondták, mert az ember ismerősei mindig szkeptikusak, ha valaki nem a munkahelyéről megy szülni és ehhez külső segítséget kell igénybe venni. Én egy percig sem kételkedtem az önök kompetenciájában.

Szóval mindent nagyon szépen köszönünk!”

Német Nóra

“Kedves Mónika!

A mai napon vettem át a gyed határozatot, ha jól értelmezem ez a maximális összeg! Ezer hálám a segítségéért!!
Köszönettel:”

Schnell Kata

“Nagyon köszönöm a segítségedet!!! Mindenkinek ajánlottalak eddig is és ezek után is 😊”

Nacsa Judit

Egy nem szakmabeli embernek igen nehéz dolga van kiigazodni a jogszabályok és a lehetséges juttatások között, pláne ha azok folyamatosan változnak is. Nehéz belenyugodni, hogy az ember tudatlansága anyagi veszteséggel járhat.
Kislányom születése előtt kerültem kapcsolatba Mónikával, egy olyan időszakban, amikor az ember figyelmét a babavárás körüli teendők kötik le, nem pedig a jogszabályok böngészése. Mónika nagy terhet vett le a vállamról.
Mindig óriási türelemmel, szakmai profizmussal képviselt. Olyan jogosultságokat kaptam meg, amiket első hallásra cinizmussal fogadtam én is és a könyvelőm is, hogy a mai világban ilyen nincs. Aztán a végére mégis lett! 👏👏 Mindenből jogosult voltam a maximális ellátásra!
Mindenkinek javaslom, hogy ne ragadjon le a könyvelője javaslatán, nekik nem ez a dolguk. Mónika kizárólag erre szakosodott specialista, bátran ajánlom! “ Visszahozza az árát!”😊
Nagyon nagyon köszönöm
Preisz Szilvia