Szeretnéd a helyzetedből kihozható legmagasabb bevételt a babázás időszaka alatt ?

Szeretnéd, ha tisztában lennél azokkal a jogszabályi rendelkezésekkel, információkkal, amelyek befolyásolják a csed, gyed jogosultságát,  összegét ?

Szeretnéd, ha a babázás időszaka a kisbabádról, a párodról és Rólad szólna ?

 

Horváthné R. Monika, táppénz, csed, gyed, biztosítási jogviszony szaktanácsadó vagyok.

14 éve foglalkozom tanácsadással, ezalatt az idő alatt több, mint 4 500 ügyféllel volt szerencsém dolgozni. A sikerem egyik titka az alaposság, a másik pedig az, hogy a tudásom naprakész, éves szinten legalább minimum 4-6 szakmai konferencián veszek részt. Siker rátám 100%-os abban az esetben, amennyiben ügyfeleim velem együtt viszik végig a folyamatokat, miközben betartják azt, amit kértem. A tevékenységem túlmutat a szimpla tanácsadáson, utána sem maradsz magadra, ugyanis csapatként, együtt haladunk végig a folyamaton, hogy Te is megkapd azt, ami neked jár.

 

Az egyik legszélesebb tapasztalattal rendelkező kismamatb szakértő vagyok az országban, és 2020-tól kifejezetten csak a vállalkozói jogviszonyban álló,  illetve többes jogviszonnyal rendelkező kismamák, babát tervező párok támogatására fókuszálom a szolgáltatásomat. Vállalkozói jogviszonynak számít az is, ha a családon belül van vállalkozás. Többes jogviszonynak minősül, ha jelenleg csak egy jogviszonyod van, de egy éven belül van megszűnt jogviszonyod.

 

A profizmusom abban rejlik, hogy a több éves, minden jogviszonyt érintő széles tapasztalatom alapján képes vagyok meglátni azokat a lehetőségeket, melyeket te nem is érzékelsz. További erősségem, hogy nemcsak a táppénz, csed, gyed jogosultságát, összegét meghatározó szabályokkal, hanem a vállalkozói jogviszonyt érintő járulék fizetési, biztosítási jogviszonyt szabályozó jogszabályokkal, gyakorlati ismeretekkel is tisztában vagyok. Tisztában vagyok a többes jogviszony egymásra, és a járulék fizetésre ható szabályaival, krítikus pontjaival.  A javaslataimat nem csak elmondom, hanem a gyakorlatban csinálom is. 

Fel tudom tenni azokat a kérdéseket, melyeket nem is tudod, hogy fel kéne tenned magadnak. És olyan lehetőségeket tudok megnyitni előtted, melyekről nem is hitted, hogy valóban elérhetőek.

Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni, a csed, gyed legkedvezőbb összegét megalapozni.

 • Minden ügyfél helyzete egyedi
 • Nincs két egyforma eset
 • Az adatok beszerzése időigényes
 • Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a kismama nincs tisztában a saját helyzetével, jogviszonyaival
 • A konzultáció igénybevétele és az ellátások igénylése között akár több, mint fél év is eltelhet
 • A változásokat nem rakják be

 

CRM rendszerbe való átállás miatt jelenleg nem tudok új megrendeléseket fogadni. Amíg a kiírást látod, kérlek ne küldd el a megrendelésedet. A már elküldött megrendelésekre a kiírás nem vonatkozik.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Konzultáció és 30 naptári nap kérdezési lehetőség

 

A csomag előnye, hogy a konzultációt követően tisztában leszel a jelenlegi helyzeteddel, és a kihozható lehetőségekkel. A tb jog az egyik legbonyolultabb terület, több jogszabályi szabályozást összehangolva kell a lehetőségeket meghatározni. Mivel a  konzultációt követően indítod el a folyamatokat, egyeztetsz a könyvelőddel, munkáltatóval, így a tapasztalatok alapján szükség van további segítségre, a tisztázandó kérdések megbeszélésére. A konzultációt követően felmerülő kérdések tisztázására ad lehetőséget a konzultációt követő 30 naptári napon belüli kérdezési lehetőség.

 

Csomag tartalma:

 • Telefonos vagy skype-os konzultáció. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott elemzésedet. A személyre szabott elemzés keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket, várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A szükséges számításokat, javaslatokat a konzultációig megcsinálom, hogy a konzultáció során már kész anyagokkal tudjunk dolgozni.
 • A telefonos, vagy skype-os konzultációt követően 30 naptári napig tudod feltenni email-ben a konzultációt követően felmerült kérdéseidet

Konzultáció időtartama: 1  alkalom, ami maximum egy óra

30 naptári napon belüli kérdezési lehetőség: A konzultációt követő naptól indul

Munkadíj: 40 000 Ft

 

 

 4 alkalmas konzultáció utánkövetéssel

 

A pocaklakó megszületéséig, illetve gyed igénylésig vannak olyan sarkpontok, amelyek döntő fontosságúak, és hatással vannak az ellátások jogosultságára, összegére.  Az igénybejelentés folyamata is elsődleges fontosságú, mert ha rosszul vannak megadva az adatok az igénybejelentőben, vagy nincsenek csatolva a megfelelő dokumentumok, akkor az hatással lehet az ellátások jogosultságára, összegére. Nem szabad elfelejteni, hogy a beküldött adatokból dolgoznak az igényelbírálás során. A csomag előnye, hogy a konzultációt követően tisztában leszel a jelenlegi helyzeteddel, és a kihozható lehetőségekkel, valamint lehetőséged van további 3 konzultációt igénybe venni a gyed határozatig. A további konzultációs lehetőségek igénybevételének javasolt dátumát az első konzultációt követően meg fogjuk beszélni.

A további konzultációkat az alábbi időpontokaban érdemes igénybe venni:

 1. A munkvégzés, járulék fizetés időtartama alatt felmerülő problémák, kérdések megbeszélésére
 2. Az esetleges táppénz indulással, igénybejelentéssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére
 3. A csed, gyed indulásával, igényléssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére

Csomag tartalma:

 • Telefonos vagy skype-os konzultáció. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott elemzésedet. A személyre szabott elemzés keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket,  várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A szükséges számításokat, javaslatokat a konzultációig megcsinálom, hogy a konzultáció során már kész anyagokkal tudjunk dolgozni.
 • A kiválasztott lehetőségről megcsinálom a megvalósítási tervet, amit email-ben elküldök.
 • A konzultáció, illetve a megvalósítási terv elküdését követően 15 naptári napon belül fel tudod tenni a felmerülő kérdéseket email-ben.
 • A személyre szabott adatok, illetve kiválasztott lehetőség ismeretében az első konzultáció során megbeszéljük a további három konzultáció igénybevételének javasolt időpontjait
 • CRM rendszeren keresztül emlékeztető, illetve segítő email-ekkel, segédanyagokkal foglak támogatni, hogy a meghatározott lépésekkel, dátumokkal mindig időben tisztában legyél

Konzultáció időtartalma: 4 alkalom, ami konzultációnként maximum egy óra

Kérdezési lehetőség: A konzultációt követő naptól indul

Munkadíj: 89 000 Ft

Amennyiben a helyzeted bonyolultsága miatt a 4 alkalmas konzultációs lehetőséget a gyed határozat kézhezvételét megelőzően, korábban felhasználod, akkor új konzultációs csomagot tudsz rendelni.

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

 

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu