Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni, a csed, gyed legkedvezőbb összegét megalapozni

 

  • Minden ügyfél helyzete egyedi
  • Nincs két egyforma eset
  • Az adatok beszerzése időigényes
  • Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a kismama nincs tisztában a saját helyzetével, jogviszonyaival
  • A konzultáció igénybevétele és az ellátások igénylése között akár több, mint fél év is eltelhet
  • A változásokat nem rakják be

A felhalmozódott megrendelések miatt ideiglenesen nem tudok megrendelést fogadni. Kérlek, amíg látod ezt a kiírást ne küldd el a megrendelésedet !

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Konzultáció

 

A csomag előnye, hogy a konzultációt követően tisztában leszel a jelenlegi helyzeteddel, és a kihozható lehetőségekkel.

Csomag tartalma:

  • A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott javaslatomat. A személyre szabott javaslat keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket, várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A szükséges számításokat, javaslatokat a konzultációig megcsinálom, hogy a konzultáció során már kész anyagokkal tudjunk dolgozni.
  • Zoom-on keresztül egyéni konzultáció.

A konzultáció egy alkalom, ami maximum 90 perc.

A konzultációról készült felvétel elküldését követően 7 naptári napig tudod email-ben feltenni a konzultción elhangzottakkal kapcsolatos kérdéseidet.

 

Amennyiben további kérdések merülnek fel, akkor új megrendelés keretében van lehetőség a felmerülő kérdések megbeszélésére.

A konzultációról történő felvétel kizárólagos célja, hogy  a konzultációt követően bármikor vissza tudd  hallgatni a konzultáción megbeszélteket, és a megbeszéltek szerint tudjál eljárni. Ezen felül véd Téged is, és Engem is azzal, hogy egyértelműen visszakövethető, hogy a konzultáción mi került megbeszélésre, és ebből mi került megvalósításra.

 

Konzultációs díj: 40 000 Ft

 

Kiegészítő csomag I

 

A konzultáció alapján írásbeli elemzés elkészítése, és email-ben történő továbbítása. Önmagában nem rendelhető, kizárólag a konzultációval együtt vehető igénybe. Az írásbeli elemzés megrendelése  legkésőbb a konzultációt követő 30 naptári napon belül lehetséges. Kiegészítő csomag I díja a konzultációt követő 30 naptári napon belül: 59 900 Ft.

Konzultáció + Kiegészítő csomag I díja egyben a konzultáció megrendelésekor:  69 900 Ft

 

Kiegészítő csomag II

 

A konzultáció + 7 naptári nap kérdezési lehetőség lejártát követően 30 naptári nap kérdezési lehetőség email-ben. Önmagában nem rendelhető, kizárólag a konzultációval együtt vehető igénybe. A + 30 naptári nap kérdezési lehetőség megrendelése  legkésőbb a konzultációt követő 30 naptári napon belül lehetséges. Kiegészítő csomag II díja a konzultációt követő 30 naptári napon belül: 59 900 Ft

 

Konzultáció + Kiegészítő csomag II díja egyben a konzultáció megrendelésekor:  69 900 Ft

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

 

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu