Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni

 • Minden ügyfél helyzete egyedi
 • Nincs két egyforma eset
 • A csed, gyed jogosultsági feltételének rendezése meghatározott időn belül lehetséges
 • A csed, gyed összegének befolyásolására rendelkezésre álló lehetőség az irányadó, és a számítási időszak adottsága miatt rendkívül időérzékeny. Határidőn túl elveszted, vagy lényegesen kevesebb lehetőséged marad a csed, gyed összegének befolyásolására.
 • A bérköltséget, járulék fizetési kötelezettséget alapvetően befolyásolja egyéni vállalkozóként a választott adózási mód, saját cégben történő munkavégzés esetén, illetve többes jogviszony esetén a választott biztosítási jogviszony típusa
 • A valódi, tényleges tb jogi helyzeted az alapja a kihozható lehetőségeknek.
 • A valódi, tényleges lehetőségek ismerete nélkül nincs választási lehetőséged
 • A tb jog nem könyvelés, nem bérszámfejtés,  hanem egy teljesen különálló terület.
 • Több jogszabályt kell együttesen szinkronba hozni

Zoom-os online konzultáció

Online konzultáció

A konzultáció elején megbeszéljük, hogy milyen lehetőségekben gondolkodsz, esetleg milyen javaslatokat kaptál, és a tervezett lehetőségek mennyire megvalósíthatók, van-e kedvezőbb, jobb megoldás, lehetőség. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott javaslatomat. A személyre szabott javaslat keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket, várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget. A konzultáció keretein belül arra is van lehetőség, hogy a táppénz, csed, gyed igénybejelentéssel kapcsolatos technikai, gyakorlati lépéseket megbeszéljük, a igénybejelentésekkel kapcsolatos kritikus hiba lehetőségeket ábeszéljük, vagy vállalkozói jogviszony esetén akár meg is csináljuk.

Biztosítási jogviszony választásához végig nézzük a különböző biztosítási jogviszonyokhoz kapcsolódó járulék fizetési szabályokat.  Többes jogviszony esetén meghatározzuk az adott jogviszonyok egymásra hatását a járulék fizetés, bérköltség szempontjából, és kiválasztjuk a legkedvezőbb lehetőséget bérköltség, és pénzbeli ellátás alap szempontjából.  Egyéni vállalkozás esetén meghatározzuk, hogy a különböző adózási módok közül melyik a legkedvezőbb lehetőség a bér, illetve járulék költség, valamint a későbbi pénzbeli ellátások szempontjából.

Megbeszéljük a GYED, illetve GYES melletti munkavégzés szabályait, hogyan alakul többes jogviszony esetén a GYED, GYES folyósítás alatt a járulék fizetési kötelezettség.

Zoom-os online konzultáció előnye

 • Együttgondolkodás, amelynek keretein belül azonnali visszacsatolás van az adott lehetőséggel kapcsolatban.
 • A  tb jogi előzményeid, lehetőségeid alapján azonnali személyre szabott javaslat
 • Számítások saját készítésű kalkulátor segítségével. A képernyő megosztásnak köszönhetően azonnal lehet látni a táppénz, csed, gyed összegének változásait a legkisebb módosítás esetén is
 • Költség kalkulátor, amelynek köszönhetően pontosan lehet látni a fizetendő járulék költséget, CSED, GYED optimalizálás esetén a befektetett költséget, és a befektetett költségnek megfelelő csed, gyed nyereséget.
 • Nyereség kalkulátor, aminek köszönhetően lehet látni a tiszta nettó nyereséget a jelenleg járó csed, gyed összege, és a lehetőségeid alapján kihozható csed-gyed összege között
 • Igénybejelentések, nyilatkozatok élő (képernyő megosztás), online kitöltése, ami alapján egy későbbi időpontban is tisztában lesz az adott ellátás igénybejelentésével kapcsolatos információkkal, kritikus pontokkal.
 • A konzultáció felvételre kerül, így később bármikor visszanézhető
 • A Konzultáció és megvalósítási terv választása esetén a konzultációt követően megcsinálom a részletes megvalósítási tervet, ami segíti a könyvelőd munkáját, illetve jobban átlátható, és követhető. Segíti az Én munkámat is, mert ha később bármilyen kérdés, probléma merül fel  a megvalósítási tervnek köszönhetően azonnal látni fogom az előzményeket, a megbeszélt lehetőségeket, lépéseket.

A konzultációról felvétel készül, amit a konzultációt követően email-ben fogok elküldeni.

A konzultációról történő felvétel kizárólagos célja, hogy  a konzultációt követően bármikor vissza lehessen hallgatni a konzultáción megbeszélteket, és a megbeszéltek szerint tudjon, tudjál eljárni.

 

Konzultációs csomagok:

 

 • Online zoom-os konzultáció: br. 34 163 Ft / a konzultáció időtartama egy alkalom, maximum 60 perc
 • Online zoom-os konzultáció – megvalósítási terv és 30 naptári nap kérdezési lehetőség:  br. 89 000 Ft

Mi történik a Megrendelés beérkezése után:

 1. A megrendelés beérkezése után elküldöm a díjbekérőt,
 2. A díjbekérő kiegyenlítését követően elküldöm az időpont foglaló email-t, amiben le tudod foglalni a konzultáció időpontját.
 3. Az időpontfoglaló email elküldésével egyidejűleg elküldöm az Adatlapot, amiben bekérem a konzultációhoz szükséges adatokat
 4. Miután kiválasztottad a konzultáció időpontját a konzultáció reggelén elküldöm a Zoom linket, amelyen keresztül be tudsz kapcsolódni a konzultációra.
 5. A konzultációt követően email-ben fogom elküldeni a konzultációról készült felvételt, amit az elküldés után kérek elmenteni.
 6. Amennyiben a megvalósítási terv elkészítését is kérted, akkor a konzultációt követő 14 naptári napon belül elkészítem a részletes megvalósítási tervet, amit email-ben fogok elküldeni. A megvalósítási terv elküldését követően 30 naptári napon belül fel tudod tenni a megvalósítási terv elolvasása után felmerülő kérdéseket. Hétvégén, ünnepnapokon nem válaszolok, a pénteken beérkező kérdésekre hétfőn válaszolok, az ünnepnapokon beérkező kérdésekre az ünnepnapot követő legelső munkanapon válaszolok.

A konzultáció igénybevételéhez kérlek töltsd ki a Megrendelő Űrlapot !

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási név (kötelező)

  Számlázási cím (kötelező)

  Tanácsadás típusa (kötelező)

  Kérem, írja le miben tudok segíteni