A legtöbb kismama a töredékét kéri, igényli a babázás időszaka alatt járó

állami családtámogatási ellátásoknak, ami gyakran több millió forinttal

kevesebb, mint amennyit kaphatna !

 

Horváthné R. Monika, táppénz, csed, gyed, biztosítási jogviszony szaktanácsadó vagyok.

2005. óta foglalkozom kismamatb tanácsadással. Ezalatt az idő alatt több, mint 4 500 ügyféllel volt szerencsém dolgozni.

Sikerem egyik titka az alaposság, a másik pedig az, hogy a tudásom naprakész, éves szinten legalább minimum 4-6 szakmai konferencián veszek részt. A tevékenységem túlmutat a szimpla tanácsadáson, utána sem maradsz magadra, ugyanis csapatként, együtt haladunk végig a folyamaton, hogy Te is megkapd azt, ami neked jár.

Az Én specialitásom a jogszabályok által kínált maximumnak a megszerzése, kihozása.

A helyes tervezésen, a megfelelő jogszabályok ismeretén, alkalmazásán több millió forint múlhat !

Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni, a csed, gyed legkedvezőbb összegét megalapozni.

 • Minden ügyfél helyzete egyedi
 • Nincs két egyforma eset
 • Az adatok beszerzése időigényes
 • Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a kismama nincs tisztában a saját helyzetével, jogviszonyaival
 • A konzultáció igénybevétele és az ellátások igénylése között akár több, mint fél év is eltelhet
 • A változásokat nem rakják be

 

A felhalmozódott megrendelések miatt jelenleg nem tudok új megrendelést fogadni. A megbeszélt megrendeléseket el tudjátok küldeni, egyéb esetben, amíg a kiírást látod, kérlek ne küldd el a megrendelésed.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Konzultáció

 

A csomag előnye, hogy a konzultációt követően tisztában leszel a jelenlegi helyzeteddel, és a kihozható lehetőségekkel. A tb jog az egyik legbonyolultabb terület, több jogszabályi szabályozást összehangolva kell a lehetőségeket meghatározni. Mivel a  konzultációt követően indítod el a folyamatokat, egyeztetsz a könyvelőddel, munkáltatóval, így a tapasztalatok alapján szükség van további segítségre, a tisztázandó kérdések megbeszélésére. A konzultációt követően felmerülő kérdések tisztázására ad lehetőséget a konzultációt követő 30 naptári napon belüli kérdezési lehetőség.

 

Csomag tartalma:

 • Telefonos vagy skype-os konzultáció. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott elemzésedet. A személyre szabott elemzés keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket, várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A szükséges számításokat, javaslatokat a konzultációig megcsinálom, hogy a konzultáció során már kész anyagokkal tudjunk dolgozni.
 • A telefonos, vagy skype-os konzultációt követően írásban elküldöm a személyre szabott, konzultáción megbeszélt lehetőségeket.  A részletes, személyre szabott elemzés elküldését követően 30 naptári napig tudod feltenni email-ben, vagy telefonon a konzultációt követően felmerült kérdéseidet. Az írásbeli elemzés elkészítése a helyzeted függvényében kb. 3-4 órás idő szükségletet jelent, mivel magában foglalja a javaslaton felül az igénybejelentés krítikus pontjait, igénybejelentők elkészítésének, beküldésének részleteit. Sajnos az igénybejelentéssel kapcsolatos hibák megtöbbszörözödtek az utóbbi időben, és mivel idén tavasztól megszűnt a fellebbezés lehetősége, ezért kiemelt jelentősége van nemcsak a megfelelő tervezésnek, hanem az igénybejelentés folyamatának is.

30 naptári napon belüli kérdezési lehetőség: A konzultációt követő naptól indul

Munkadíj: 89 000 Ft

 

 

Konzultációtól gyed igénylésig

 

A pocaklakó megszületéséig, illetve gyed igénylésig vannak olyan sarkpontok, amelyek döntő fontosságúak, és hatással vannak az ellátások jogosultságára, összegére.  Az igénybejelentés folyamata is elsődleges fontosságú, mert ha rosszul vannak megadva az adatok az igénybejelentőben, vagy nincsenek csatolva a megfelelő dokumentumok, akkor az hatással lehet az ellátások jogosultságára, összegére. Nem szabad elfelejteni, hogy a beküldött adatokból dolgoznak az igényelbírálás során. A csomag előnye, hogy a konzultációtól egészen a gyed határozatig segítelek, támogatlak.

Csomag tartalma:

 • Telefonos vagy skype-os konzultáció. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott elemzésedet. A személyre szabott elemzés keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket,  várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A szükséges számításokat, javaslatokat a konzultációig megcsinálom, hogy a konzultáció során már kész anyagokkal tudjunk dolgozni.
 • A kiválasztott lehetőségről megcsinálom a megvalósítási tervet, amit email-ben elküldök.
 • A konzultáció, illetve a megvalósítási terv elküdését követően a gyed határozat megérkezéséig fel tudod tenni a felmerülő kérdéseket email-ben, telefonon.
 • CRM rendszeren keresztül emlékeztető, illetve segítő email-ekkel, segédanyagokkal foglak támogatni, hogy a meghatározott lépésekkel, dátumokkal mindig időben tisztában legyél
 • Elkészítem a táppénz, csed, gyed igénybejelentőket. Munkaviszony esetén email-ben továbbítom azt a file-t, amit a könyvelődnek fel kell tölteni, illetve az elkészített dokumentum pdf másolatát, hogy lehessen látni, hogy mi kerül beküldésre. Egyéni vállalkozók esetén az  igénybejelentők beküldését is Én csinálom.
 • Amennyiben jogszabály változás lesz, akkor időben meg tudjuk megbeszélni a B tervet, illetve azonnal tudunk reagálni a változásokra

 

Munkadíj: 300 000 Ft

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

 

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu