Sajnos beteltek a konzultációs időpontok. Idén már nem tudok megrendelést fogadni. Esetleges lemondás esetén  lesz lehetőség konzultációs időpont foglalásra.

Kérlek ne küldd el a konzultációra a megrendelésed !

Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni

 • Minden ügyfél helyzete egyedi
 • Nincs két egyforma eset
 • A csed, gyed jogosultsági feltételének rendezése meghatározott időn belül lehetséges
 • A csed, gyed összegének befolyásolására rendelkezésre álló lehetőség az irányadó, és a számítási időszak adottsága miatt rendkívül időérzékeny. Határidőn túl elveszted, vagy lényegesen kevesebb lehetőséged marad a csed, gyed összegének befolyásolására.
 • A bérköltséget, járulék fizetési kötelezettséget alapvetően befolyásolja egyéni vállalkozóként a választott adózási mód, saját cégben történő munkavégzés esetén, illetve többes jogviszony esetén a választott biztosítási jogviszony típusa
 • A GYED, GYES folyósítás alatti munkavégzés szabályai jogviszony típustól függően alakulnak
 • A valódi, tényleges tb jogi helyzeted az alapja a kihozható lehetőségeknek.
 • A valódi, tényleges lehetőségek ismerete nélkül nincs választási lehetőséged
 • A tb jog nem könyvelés, nem bérszámfejtés,  hanem egy teljesen különálló terület.
 • Több jogszabályt kell együttesen szinkronba hozni

Zoom-os online konzultáció előnye

 • Együttgondolkodás, amelynek keretein belül azonnali visszacsatolás van az adott lehetőséggel kapcsolatban.
 • A  tb jogi előzményeid, lehetőségeid alapján azonnali személyre szabott javaslat
 • Számítások saját készítésű kalkulátor segítségével. A képernyő megosztásnak köszönhetően azonnal lehet látni a táppénz, csed, gyed összegének változásait a legkisebb módosítás esetén is
 • Költség kalkulátor, amelynek köszönhetően pontosan lehet látni a fizetendő járulék költséget, CSED, GYED optimalizálás esetén a befektetett költséget, és a befektetett költségnek megfelelő csed, gyed nyereséget.
 • Nyereség kalkulátor, aminek köszönhetően lehet látni a tiszta nettó nyereséget a jelenleg járó csed, gyed összege, és a lehetőségeid alapján kihozható csed-gyed összege között
 • Igénybejelentések, nyilatkozatok élő (képernyő megosztás), online kitöltése, ami alapján egy későbbi időpontban is tisztában lesz az adott ellátás igénybejelentésével kapcsolatos információkkal, kritikus pontokkal.
 • A konzultációról  felvétel készül, amit a konzultációt követően email-en fogok elküldeni. A konzultációról készült  felvétel abban segít, hogy az ott elhangzottak visszahallgathatóak legyenek, és ne emlékezetből kelljen eljárni.

Igénybevehető konzultációs lehetőségek

Zoom-os Online konzultáció 

 

Konzultáció időtartama: egy alkalom, maximum 60 – 70 perc

 

Konzultáció igénybevételének folyamata:

 1. A megrendelés elküldését követően fogsz kapni egy általános tájékoztató email-t, amiben bekérem az alapadatokat a konzultációhoz, és a jogviszonyodra vonatkozó email sorozat aktiválásához.
 2. A megrendelés elküldését követően kerül kiállításra a díjbekérő, ami alapján ki tudod egyenlíteni a konzultáció díját.
 3. A konzultáció díjának rendezését, illetve az alapadatok megadását követően automatikusan fog elindulni a jelenleg fennálló jogviszonyodra vonatkozó email sorozat. Az email sorozat abban segít, hogy a konzultációra legyen egy alapismereted, és ennek köszönhetően a konzultáción értékes időt tudunk megtakarítani ahhoz, hogy kizárólag azzal foglalkozzunk, amiért lényegében a konzultáció megrendelésre került.
 4. A  konzultáció díjának rendezését követően elküldésre kerül az Időpontfoglaló email, amelyen keresztül le tudod foglalni a választott konzultációs időpontot.
 5. A konzultáció időpontjának lefoglalását követően a konzultáció reggelén, vagy a konzultációt megelőző nap email-ben küldöm a Zoom linket, amelyen keresztül lehet csatlakozni a konzultációhoz. A Zoom link birtokában bárki (családtag, könyvelő ) tud csatlakozni a konzultációhoz helytől függetlenül.
 6. A konzultációt követően email-ben fogom elküldeni a konzultációról készült felvételt.
 7. A konzultációról készült felvétel elküldését követően 5 naptári napon belül lehet feltenni a konzultációt követően felmerülő kérdéseket.

 

Konzultáció díja:  34 900 Ft + áfa

Email-es tanácsadás

 

 

Email-es tanácsadás: Az email-es tanácsadás során a megadott személyes tb jogi adataid alapján email-ben történik a jelenleg fennálló helyzeted, kérdéseid, és a javaslatom megbeszélése. Ez abban az esetben előnyös, ha nem tudod megoldani az online konzultációt vagy azért, mert a munkaidőd nem teszi lehetővé a konzultáció igénybevételét, vagy azért, mert a családi helyzeted (pl. otthon lévő kisgyermek) nem teszi lehetővé. Az email-es tanácsadás a kérdezési lehetőség fennállása alatt nem kötődik konkrét időponthoz, így van lehetőség megbeszélni a javaslatomat, és feltenni a felmerülő kérdéseket. Az email-es tanácsadáshoz is hozzátartozik a jogviszonyodra vonatkozó email-es tudásanyag sorozat, ami jelentős segítséget fog nyújtani abból a szempontból, hogy tisztában leszel a szakmai fogalmakkal, az általános információkkal, és a jogviszonyodra vonatkozó CSED, GYED emelési lehetőségekkel. A megadott adatok alapján elkészített javaslatom elküldését követően, 14 munkanapon belül tudod feltenni a felmerülő kérdéseket.

 

Email-es tanácsdás igénybevételének folyamata:

 

 1. A megrendelés beérkezését követően fogsz kapni egy általános tájékoztató email-t, amiben bekérem az alapadatokat a jogviszonyodra vonatkozó email sorozat aktiválásához. A konzultáció díjának rendezését illetve az alapadatok megadását követően automatikusan fog elindulni a jelenleg fennálló jogviszonyodra vonatkozó email sorozat. Az email sorozat abban segít, hogy legyen egy általános információd a pénzbeli ellátásokról, valamint a táppénz, CSED,  GYED  jogosultságának, és összegének megállapítási szabályairól.
 2. Az alapadatok bekérését követően a megadott válaszok függvényében fogsz kapni egy részletesebb adatlapot, amire azért van szükség, hogy tisztában legyek a valódi tb jogi helyzeteddel, és a javaslatomat a tényleges adataid alapján tudjam összeállítani, valamint a beérkező kérdésekre adott válasznál rendelkezésemre álljanak a szükséges adatok, információk.
 3. A bekért adatok alapján megcsinálom a jelenlegi tb jogi helyzeted felmérését, és megadom, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy a CSED, GYED összege a személyes lehetőségeid alapján a lehető legmagasabb lehessen.
 4. A kérdezési lehetőség email-en keresztül történik. A beérkezett kérdésekre egy munkanapon belül válaszolok, de ha a kérdés 11 óra után érkezik be, akkor a következő munkanapon délelőtt válaszolok.

Email-es tanácsadás során a  kérdezési lehetőség időtartama: A megadott adatok alapján elkészített javaslatom elküldését követően 14 munkanapon belül lehet feltenni a felmerülő kérdéseket. Amennyiben a  beérkezett kérdés ünnepnapra, hétvégére esik, akkor az első munkanapon történik a válaszadás.

 

Email-es tanácsadás díja:  59 000 Ft + áfa

Sajnos beteltek a konzultációs időpontok. Idén már nem tudok megrendelést fogadni. Esetleges lemondás esetén  lesz lehetőség konzultációs időpont foglalásra.

Kérlek ne küldd el a konzultációra a megrendelésed !