Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni, a csed, gyed legkedvezőbb összegét megalapozni

 

  • Minden ügyfél helyzete egyedi
  • Nincs két egyforma eset
  • Az adatok beszerzése időigényes
  • Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a kismama nincs tisztában a saját helyzetével, jogviszonyaival
  • A konzultáció igénybevétele és az ellátások igénylése között akár több, mint fél év is eltelhet
  • A változásokat nem rakják be

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Konzultáció

 

A csomag előnye, hogy a konzultációt követően tisztában leszel a jelenlegi helyzeteddel, és a kihozható lehetőségekkel.

Csomag tartalma:

A konzultáció elején megbeszéljük, hogy milyen lehetőségekben gondolkodsz, esetleg milyen javaslatokat kaptál, és a tervezett lehetőségek mennyire megvalósíthatók, van-e kedvezőbb, jobb megoldás, lehetőség. A bekért adatok alapján megcsinálom a személyre szabott javaslatomat. A személyre szabott javaslat keretein belül meghatározom, hogy jelenleg milyen ellátásokra, milyen összeggel vagy jogosult, és megadom azokat a lehetőségeket, várható bevétel és költség megadásával, amelyek közül ki tudod választani a számodra legkedvezőbb lehetőséget.  A konzultáció keretein belül arra is van lehetőség, hogy a táppénz, csed, gyed igénybejelentéssel kapcsolatos technikai, gyakorlati lépéseket megbeszéljük, a  igénybejelentésekkel kapcsolatos kritikus hiba lehetőségeket ábeszéljük, vagy vállalkozói jogviszony esetén akár meg is csináljuk.

A konzultáció Zoom-on keresztül történik, a konzultációt megelőzően email-ben küldöm el a belépéséhez szükséges linket.

A konzultáció: első alkalom maximum 60 perc. Az első konzultációt követően össze tudod írni a konzultáció után felmerülő kérdéseket, amit írásban kérek elküldeni. 30 naptári napon belül megbeszélünk egy pótkonzultációs időpontot,  amikor a felmerült kérdéseket átbeszéljük. A pótkonzultáció időtartama maximum 20 perc lehet.

A pótkonzultációs időpontra kizárólag az első konzultációt követő 30 naptári napon belül van lehetőséged.

 

Amennyiben további kérdések merülnek fel, akkor új megrendelés keretében van lehetőség a felmerülő kérdések megbeszélésére.

A konzultációról történő felvétel kizárólagos célja, hogy  a konzultációt követően bármikor vissza tudd  hallgatni a konzultáción megbeszélteket, és a megbeszéltek szerint tudjál eljárni. Ezen felül véd Téged is, és Engem is azzal, hogy egyértelműen visszakövethető, hogy a konzultáción mi került megbeszélésre, és ebből mi került megvalósításra.

 

Konzultációs díj: 40 000 Ft

 

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

 

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu