Szeretnéd a helyzetedből kihozható legmagasabb bevételt a babázás időszaka alatt ?

Szeretnéd, ha tisztában lennél azokkal a jogszabályi rendelkezésekkel, információkkal, amelyek befolyásolják a csed, gyed jogosultságát,  összegét ?

Szeretnéd, ha a babázás időszaka a kisbabádról, a párodról és Rólad szólna ?

 

Horváthné R. Monika, táppénz, csed, gyed, biztosítási jogviszony szaktanácsadó vagyok.

14 éve foglalkozom tanácsadással, ezalatt az idő alatt több, mint 4 500 ügyféllel volt szerencsém dolgozni. A sikerem egyik titka az alaposság, a másik pedig az, hogy a tudásom naprakész, éves szinten legalább minimum 4-6 szakmai konferencián veszek részt. Siker rátám 100%-os abban az esetben, amennyiben ügyfeleim velem együtt viszik végig a folyamatokat, miközben betartják azt, amit kértem. A tevékenységem túlmutat a szimpla tanácsadáson, utána sem maradsz magadra, ugyanis csapatként, együtt haladunk végig a folyamaton, hogy Te is megkapd azt, ami neked jár.

 

Az egyik legszélesebb tapasztalattal rendelkező kismamatb szakértő vagyok az országban, és 2020-tól kifejezetten csak a vállalkozói jogviszonyban álló,  illetve többes jogviszonnyal rendelkező kismamák, babát tervező párok támogatására fókuszálom a szolgáltatásomat. Vállalkozói jogviszonynak számít az is, ha a családon belül van vállalkozás. Többes jogviszonynak minősül, ha jelenleg csak egy jogviszonyod van, de egy éven belül van megszűnt jogviszonyod.

 

A profizmusom abban rejlik, hogy a több éves, minden jogviszonyt érintő széles tapasztalatom alapján képes vagyok meglátni azokat a lehetőségeket, melyeket te nem is érzékelsz. További erősségem, hogy nemcsak a táppénz, csed, gyed jogosultságát, összegét meghatározó szabályokkal, hanem a vállalkozói jogviszonyt érintő járulék fizetési, biztosítási jogviszonyt szabályozó jogszabályokkal, gyakorlati ismeretekkel is tisztában vagyok. Tisztában vagyok a többes jogviszony egymásra, és a járulék fizetésre ható szabályaival, krítikus pontjaival.  A javaslataimat nem csak elmondom, hanem a gyakorlatban csinálom is. 

Fel tudom tenni azokat a kérdéseket, melyeket nem is tudod, hogy fel kéne tenned magadnak. És olyan lehetőségeket tudok megnyitni előtted, melyekről nem is hitted, hogy valóban elérhetőek.

Miért fontos, hogy személyre szabott információ alapján legyen lehetőséged a megfelelő döntéseket meghozni, a csed, gyed legkedvezőbb összegét megalapozni.

 • Minden ügyfél helyzete egyedi
 • Nincs két egyforma eset
 • Az adatok beszerzése időigényes
 • Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a kismama nincs tisztában a saját helyzetével, jogviszonyaival
 • A konzultáció igénybevétele és az ellátások igénylése között akár több, mint fél év is eltelhet
 • A változásokat nem rakják be

A konzultációs struktúra átalakítása miatt várhatóan július 2. hetétől fogadok újra megrendeléseket ! 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

Fókusz kismamatb csomag

 

Csomag tartalma:

 1. Személyre szabott, részletes, írásbeli elemzés, ami tartalmazza a szükséges lépéseket, bevétel- költség kimutatásokat
 2. Az elemzés elküldését követően az elemzésben foglalt javaslatok megbeszélése skype-on vagy telefonon
 3. A csed igénylésig  minden hónapban megbeszéljük az adott hónapban felmerülő lépéseket, jövedelem szükségletet, járulék költséget, felmerülő kérdéseket.
 4. Minden hónapban a következő lépésről emlékeztető küldése, az elvégzendő feladatokhoz szükséges információk, segédanyagok megküldése
 5. Egyéni vállalkozók esetén a szükséges nyilatkozatok elkészítése, email-ben történő továbbítása. A táppénz, csed, gyed igénybejelentő elkészítése, és beküldése. Egyéb vállalkozói jogviszony esetén az igénybejelentők elkészítése, és az elkészített file továbbítása a könyvelő számára, aki beküldi a kész dokumentumokat.   Segítek a havi járulék alap és költség meghatározásában, illetve abban, hogy a bevallásban hogyan kell meghatározni, kitölteni az adott hónap járulék fizetési kötelezettségét, tört hónap esetén arányosítását.
 6. Megnézem, hogy a fennálló jogviszonyokban valóban a legkedvezőbb biztosítási jogviszonyra vagy bejelentve, ha nem, akkor javaslatot adok a módosításokra.
 7. Jogszabály változás esetén a helyzeted újbóli optimalizálása
 8. Az eb-i pénztárral felmerülő nézeteltérés esetén segítelek a megfelelő jogszabályi információkkal
 9. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban egyeztetek a könyvelőddel
 10. Javaslatot adok a családi adó- és járulékkedvezmény legkedvezőbb igénybevételére

A célom az, hogy amit megbeszélünk a gyakorlatban is megvalósuljon, ezért a konzultációtól egészen a gyed határozatig végig kísérlek, és segítelek. A tb jog az egyik legbonyolultabb terület, illetve az együttműködés során felmerülő feladatok időigényesek, határidőhöz kötöttek.  Szeretném, ha az együttműködésünk alatt teljes mértékben rád tudjak figyelni, gyorsan tudjak a felmerülő kérdésekre, feladatokra reagálni, ezért korlátozott számban fogadok havi szinten ügyfeleket. A leírtak alapján már biztosan sejted, hogy alaposan megválogatom, ki az akivel együtt dolgozom, hiszen felelősségem az is, hogy olyan emberekbe invesztáljam az energiámat, akik valóban élni akarnak, és élni fognak a lehetőségeikkel.

 

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha az alábbi helyzetben vagy, vagy az alábbi lehetőségekkel rendelkezel:

 1. Társas vállalkozásban tulajdonos vagy, vagy családon belül van társas vállalkozás
 2. Társas vállalkozásban tulajdonosként személyesen közreműködsz, azaz dolgozol
 3. Társas vállalkozásban tulajdonos vagy, és ügyvezető
 4. Szja adózó egyéni vállalkozó vagy, vagy családon belül van egyéni vállalkozó
 5. Katás egyéni vállalkozó vagy, vagy családon belül van katás egyéni vállalkozó
 6. Jelenleg többes jogviszonyban állsz. Abban az esetben is többes jogviszonyban állónak számítasz, ha bármelyik jogviszonyban nincs járulék fizetési kötelezettséged havi szinten
 7. A pocaklakó várható születését megelőző két éven belül van megszűnt jogviszonyod, és a jelenleg fennálló jogviszonyod egy éven belül indult
 8. Megszűnt, vagy meg fog szűnni a jogviszonyod, vagy jelenleg nincs jogviszonyod, és családon belül van vállalkozói jogviszony

 

A lenti űrlap elküldését követően fogsz kapni egy visszaigazoló email-t, amiben az oldal alján lesz egy link, amelyen keresztül le tudod tölteni az adatlapot. A kitöltött adatlapot egy válasz email-ben kell visszaküldened. Ezen felül fogsz kapni egy időpont foglaló linket is, kérlek válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

 

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

SKYPE név

Kérem, írja le röviden a problémáját

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu