Jön a baba, vagy babát szeretnél, és szeretnéd átlátni, megismerni, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy a CSED/GYED összege a lehető legmagasabb lehessen. Vállalkozóként tudni szeretnéd, hogy a vállalkozói jogviszonyodban, jogviszonyokban hogy alakul a járulék fizetési kötelezettség és az milyen hatással van a CSED/GYED összegére?

A legjobb helyen jársz

Amikor kérdésed van, vagy egy problémád az egyik legnagyobb kihívás az, hogy a különböző válaszok, információk “megoldások” közül  megtaláld azt, ami valóban a helyzetedre, kérdésedre vonatkozik, ami valóban segítség a Számodra.

 

Nem az információ hiánya a probléma, hanem az információ káosza.

Ha szorít a határidő, és/vagy a tényleges helyzetedre szeretnél választ, személyre szabott megoldást kapni, akkor Neked szól a  TB Szakértő válaszol lehetősége

Horváthné R. Monika vagyok, specialitásom a kismamák pénzbeli ellátásai (táppénz, csed, gyed), a biztosítási jogviszonyok, illetve járulék fizetési szabályok szabályai, egymásra való hatása, összefüggései.

Mikor érdemes megrendelned a TB  Szakértő válaszol hozzáférést?

 

  • Ha gyors segítségre van szükséged, mert szorít a határidő
  • Ha  a tényleges kérdésedre szeretnél választ kapni, és nem szeretnél általánosságokat hallani, olvasni.
  • Ha megerősítést, vagy véleményt szeretnél megismerni a kapott, olvasott javaslattal, javaslatokkal kapcsolatban
  • Ha szeretnéd megismerni a helyzetedben lévő kockázatokat, irányvonalakat, lehetőségeket

Megrendelés folyamata:

 

  1. A “Megrendelés” elküldésekor meg kell adnod a számlázási adatokon felül a tagsági oldalhoz való belépéshez a Felhasználónevet és jelszót.
  2. A “TB Szakértő válaszol”  díjának rendezését követően a választott Felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni a zárt oldalra a Menüsorban található “Tudásanyag Belépés” Menüponton keresztül.
  3. A zárt oldalon belül találsz támogató dokumentumokat, illetve a Kérdés-Válasz oldalon tudod feltenni a kérdéseidet. A beérkező kérdésekre egy munkanapon belül válaszolok. Amennyiben a beérkező kérdés péntek délután, illetve hétvégén érkezik be, akkor az első munkanapon fogok válaszolni.
  4. A “TB szakértő válaszol” tagsághoz a hozzáférésed 30 naptári nap

RENDELD MEG A TUDÁSANYAGOT!