Néhány visszajelzés a munkámról:

„A munkájával abszolút elégedett voltam, Pontos, precíz szakértelemmel végzett munka volt. A segítsége nélkül soha nem jöttem volna rá erre a megoldási lehetőségre. Így a 4 tagú családom megélhetése sokkal biztosabbá vált 2 évre. Külön köszönöm a gyors reagálását, melyet a szülés előtt tanúsított. Mikor az idő szűke miatt gyorsan kellett lépnünk, gyors segítséget is kaptam. Még ma is egy csoda nekem, hogy sikerült abból a reménytelen helyzetből egy ilyen kedvező helyzetbe kerülnöm.

Hasonló helyzetben lévő kismamáknak ajánlani fogom Mónikát. Egyetlen dolog, melyet negatívumként éltem meg, hogy a CSED igénylésem 1 hónapot csúszott, miközben én azt hittem, hogy már elindult az ügy intézése. Nagy szükség lett volna a pénzre, de végül is ki tudtuk várni a késést.
Még egyszer köszönöm és kívánok minden jót a továbbiakban! ”

Balláné dr. Fejes Judit

Gyermeket várok. Táppénz, tgyás, csed, gyes, gyed??? Ezeket igénybe tudom venni? Hogyan? Mikor? Hol ? Ezekre nem tudom a pontos választ, az interneten csak felületes információk vannak, kellett egy szakember. Egy JÓ szakember, aki megbízható, és akinek NAPRAKÉSZ A TUDÁSA!!!

A húgom ajánlotta a Kismamatb-t, Mónikát. Felvettem vele a kapcsolatot, a skype tanácsadás megtörtént. Kedves volt, és mindent elmondott amit tudnom kell azokról a juttatásokról amik járnak nekem. Innentől kezdve Mónika intézte az ezzel kapcsolatos dolgaimat.

Táppénzre mentem, a főállásomból és az ev. – ből is, és azt hittem vége mindennek. Megérkezett egy határozat: a táppénz ellátását 0.-Ft/hó összeg figyelembe vételével megállapítja. ( ev. )

Nem akartam elhinni, ilyen nincs, nem létezik, most mi lesz, mint veszélyeztetett terhes nem dolgozhatom, táppénzre vettek és nem kapok semmit?????????!!!!!!!!!

Tudtam, hogy ez nem lehet, mert Mónikában bíztam! Felhívtam, elmondtam neki, hogy mi történt, Ő azonnal kézbe vette az ügyet,  és láss csodát 2 nap múlva hívták, hogy az ügyfelének valóban jár a táppénz!!!

Kb.: 1-1.5 hét múlva megérkezett a táppénz, annyi, amennyit Mónika a legelején megmondott.

Kb.: havi 180.000 forint táppénzt kapok, melyet egyedül Mónikának köszönhetek, ha Ő nem lett volna, akkor havi pár tíz ezer forintból kellene megélnem. ( ennyi jár a főállású minimálbér után ).

Nagyon köszönök mindent és természetesen a továbbiakban is számítok rá!

Üdvözlettel: K. A. Erika 2015-november.”

„Biztonságot és átláthatóságot, ezáltal hihetetlen nagy nyugalmat adott nekem az általad nyújtott szolgáltatás, ami nagyon fontos volt abban az időszakban, amikor a kislányomat vártam. Hála neked, tudhattam, hogy mire számíthatok majd az ellátásokkal kapcsolatban. Olyan embert ismertem meg a személyedben, aki nagyon profin, teljesen átlátva a rendszert, a törvényeket, szabályozásokat, tudott segíteni. Amit felvázoltál nekem az első találkozásunkkor, az az első pillanattól kezdve az utolsóig úgy történt. Korrekt módon, az ígéretedhez híven vitted végig az ügyemet, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm még egyszer!”

Weibl Krisztina

“Mónika szolgáltatásáról már másoktól is hallottunk, akiknek sokat segített a tanácsaival. Amikor gyerekvállalásra került sor, nem is volt kérdés, hogy megkeressük őt. Nagyon sokat segített nekünk, minden úgy történt, ahogy előre elmondta. Így mi pontosan azt kaptuk, amit vártunk és amit ígért nekünk. Ezért én is nyugodtan tudok itthon maradni a kislányommal két évig, aminek nagyon örülök.

Ambrus Pataki Éva

100%-ig elégedett voltam a munkájukkal. Olyan megoldást talált a problémámra, ami nekem eszembe sem jutott volna, pedig átolvastam a hatályos jogszabályokat, próbáltam értelmezni őket. Levette a vállamról a terhet, minden papirt elintézett, ez nagyon nagy segitség egy 3 gyerekes anyukának. Nem utolsó sorban, anyagilag nagyon jól jártunk. Megkapom azt a pénzt, amire lehetőségem van, de Mónika nélkül azt sem tudtam volna, hogy ennyi csed-re, gyed-re jogosult lehetek.

Köszönöm szépen!

Kompa Edina

“Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, megkaptam az első TGYÁS-t, és hála neked, valóban 30.000 Ft-al többet kaptam most, mint az első babával anno. Nagyon örülök neki. Timi”

“Kedves Mónika! A napokban kaptam meg az információt, hogy lezárták a vizsgálatot a jogtalan levonással kapcsolatban. Stornózniuk kellett a tételeket, mert mint nyilvánvaló volt, neked lett igazad. 🙂 Mégegyszer nagyon köszönök mindent, amit ez ügyben értem tettél. Üdvözlettel: A.Sz.Orsolya”

“Szia Móni! Képzeld megkaptam a választ, úgy néz ki, minden oké, a fellebbezést elfogadták, és visszamenőleg is megkapom a különbözetet. Ezer köszönet mégegyszer mindenért. Üdv. Anita”

“Kedves Mónika! Március 12-én megszületett kisfiam! Április közepére pedig végre sikerült letisztázni a munkaviszonyomból származó juttatásokat az OEP-nél. Sikerült megkapnom a táppénzt – 2007 szeptemberig visszamenőleg (havi 150ezer) és márciustól pedig a tgyást (havi 135ezer)!! Így augusztustól jár a gyed is!! És a munkahelyemen sem mondtak fel Nem is tudom, mit mondjak. Nem kevés pénztől estem volna el, ha nem megyek el hozzád!!! Nagyon nagyon köszönöm a segítséget Neked és nagyon örülök, hogy – ha még későn is, de elmentem hozzád segítségért!!!! 🙂 Köszönöm mégegyszer! Üdvözlettel, Judit”

“Kedves Mónika! A tanácsait megfogadva intéztem Angliából hazatérve az ügyeimet, és örömmel jelentem, hogy megkaptuk a gyermekgondozási díjat! Mindenben igaza volt, az előkészített európai nyomtatványokkal simább volt az ügyintézés is. A segítségével tehát Borcsa két éves koráig járni fog a maximum összeg. A segítsége nélkül kétlem, hogy sikerült volna.”

Kedves Mónika!

A mai nappal megkaptam az adójóváírás összegét visszamenőleg a max. GYED-em után is, és eszembe jutott, hogy megköszönjem Önnek a segítséget, mert az elmúlt majdnem két évben – Önnek köszönhetően – több százezer forinttal többet kaptunk a Magyar Államkincstártól, mintha a segítsége nélkül igényeltük volna a GYED-et!

Köszönöm, hogy gondoskodik arról, hogy a kismamák és anyukák anyagilag is jobban járjanak függetlenül attól, hogy babát vállalnak!

További sikereket és hálás ügyfeleket kívánok a munkájához!

Természetesen számíthat az újbóli megkeresésünkre, ha tervezzük bővíteni a családot!

Üdvözlettel:

Sári Vanda

Kedves Mónika!
Mielőtt hozzád fordultam hatalmas káosz volt a fejemben, napokig próbáltam értelmezni a jogszabályokat! Mint utólag kiderült eléggé tévúton jártam! Amit javasoltál még csak nem is gondoltam rá!
Neked köszönhetően sikerült mindenből a legmagasabb ellátást megszerezni, ami nagyon jelentős összeg és mindezt fáradtság nélkül, mivel minden papírmunkát elvégeztél helyettem!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséged, hozzáállásod és nem utolsó sorban a PROFIZMUSOD!
További sok sikert kívánok a munkádban!
Tóthné K. K.

Szia Mona!

Mellékelten küldöm a családtámogatási határozatot.
Köszönöm a közös munkát és a segítséget. Egyéni vállalkozóként a tudásod nélkül jelentős pénzösszegtől estem volna el, ami nélkül nem lehetnék nyugodtan otthon az újszülött kislányommal, mert dolgoznom kellene Csed, Gyed mellett is.
Bármikor bármivel kapcsolatban kérdésem merült fel, mindig kielégítő, pontos választ és segítséget kaptam. Maximális bizalommal fordulhattam minden kérdésemmel hozzád.
Köszönöm a közös munkát és a segítséget, és azt,hogy a tudásodnak köszönhetően nyugodt anyagi körülmények között lehetek otthon a kisbabámmal. Minden kismamánaj csak ajánlani tudom a szolgáltatásodat.
Köszönettel :
Gy. Zsanett

Kedves Mónika!

Mostanában nagyon sokat gondoltam Önre és az elválásra ami csúnyán sikerült! Ezúton, igaz utólag de teljes szívből sajnálom a viselkedésemet Önnel szemben! Minden úgy lett ahogy Ön mondta, sajnálom hogy kételkedtem! Lehet hogy Ön már nem is tudja ki voltam, de úgy éreztem hogy ezt meg kell tennem! Köszönöm szépen mindent!! További sok sikert kivanok!
Tisztelettel Hordósné Baboth Ágota

2 hozzászólás

  1. Abszolút naprakész szakértő. Én Angliából jöttem haza, az Ő segítsége nélkül több ponton is elküldött volna az OEP azzal a kijelentéssel, hogy én semmire sem vagyok jogosult. Bele sem merek gondolni, hogy hány kismamával meg is csinálják, pusztán, mert nincsenek tisztában a jogaikkal. Aki szeretné, hogy rendben menjenek a dolgai, bizalommal forduljon Mónikához!

  2. Egy percig nem aggódtam azon, hogy valami nem úgy lesz, ahogy mondta; pedig egyszer konkrétan még az OEP-nél is mást mondtak nekem a telefonban, de Mónikának lett igaza az adott kérdésben is. Ritka felkészült, hiteles szakember. Példaértékűnek tartom Mónika munkamorálját, szakértelmét és ügyintézését. Bár minden így működne ebben az országban!
    Adrienn

Vélemény, hozzászólás?

A E-mail cím will not be published.

3 × 5 =

Hozzászólok