2 hónappal ezelőtt fordultam Horváthné Mónikához Csed-del kapcsolatos problémám miatt.Mivel az igénylést megelőzően külföldi munkaviszonyom volt, hónapok óta vártam hiába a kinti biztosító visszaigazolására, ami elengedhetetlen volt a jogosan megítélt támogatás igénybevételéhez. Több kérelem és ügyvédi felszólítás ellenére sem reagáltak.Ekkor Mónika javaslatára, kikértem a hazai biztosító hivatalos megkeresését a külföldi szerv felé, ahol már fel volt tüntetve a régiós elosztás, így sikerült végül kompetens személyt találni,ez volt a fordulópont. Ezután részletes információt kaptam GYED,GYES kérdéseimmel kapcsolatban is, az ügyintézés sikeresen zárult. Bátran ajánlom minden kismamának,Mónika rendkívül empatikus, segítőkész és szakmailag felkészült. Ezúton is köszönöm segítségét!
Tisztelettel:
                 Seres Melinda
Egy barátnőm ajánlotta figyelmembe a Kismama TB honlapját, aki már igénybe vette Mónika szakmai segítségét. Bevallom, korábban nem is tudtam, hogy létezik ilyen speciális szolgáltatás. Elmesélte, neki milyen lehetőségek kerültek így felvázolásra, illetőleg, hogy milyen tanácsokat kapott, sok új szempontot ismertetett. Ez volt az a pont, amikor beláttam, hogy nekem is célszerű lenne szakértőhöz fordulni, mivel egyedül hiába próbáltam értelmezni a vonatkozó jogszabályokat; laikusként már egy kicsit is összetettebb helyzetben szinte esélytelen azok helyes értelmezése, nem beszélve a legkedvezőbb megoldás megtalálásáról.
Nagy segítséget jelentett a Mónika által összeállított írásos anyag a későbbiekben nem csak az anyagiak előre tervezését illetően, hanem egy, az Egészségbiztosítási Pénztárral felmerült vitás helyzet rendezésében is.
Szívből ajánlom minden (leendő) Kismamának, hogy még időben kérjen szakszerű tájékoztatást a rá vonatkozó lehetőségeket illetően, mert egy-egy adminisztrációs lépés komoly százezreket jelenthet a családi kasszában a későbbiekben.
Rónaszéki-Fekete Zsuzsanna

„A munkájával abszolút elégedett voltam, Pontos, precíz szakértelemmel végzett munka volt. A segítsége nélkül soha nem jöttem volna rá erre a megoldási lehetőségre. Így a 4 tagú családom megélhetése sokkal biztosabbá vált 2 évre. Külön köszönöm a gyors reagálását, melyet a szülés előtt tanúsított. Mikor az idő szűke miatt gyorsan kellett lépnünk, gyors segítséget is kaptam. Még ma is egy csoda nekem, hogy sikerült abból a reménytelen helyzetből egy ilyen kedvező helyzetbe kerülnöm.

Hasonló helyzetben lévő kismamáknak ajánlani fogom Mónikát. Egyetlen dolog, melyet negatívumként éltem meg, hogy a CSED igénylésem 1 hónapot csúszott, miközben én azt hittem, hogy már elindult az ügy intézése. Nagy szükség lett volna a pénzre, de végül is ki tudtuk várni a késést.
Még egyszer köszönöm és kívánok minden jót a továbbiakban! ”

Balláné dr. Fejes Judit

Gyermeket várok. Táppénz, tgyás, csed, gyes, gyed??? Ezeket igénybe tudom venni? Hogyan? Mikor? Hol ? Ezekre nem tudom a pontos választ, az interneten csak felületes információk vannak, kellett egy szakember. Egy JÓ szakember, aki megbízható, és akinek NAPRAKÉSZ A TUDÁSA!!!

A húgom ajánlotta a Kismamatb-t, Mónikát. Felvettem vele a kapcsolatot, a skype tanácsadás megtörtént. Kedves volt, és mindent elmondott amit tudnom kell azokról a juttatásokról amik járnak nekem. Innentől kezdve Mónika intézte az ezzel kapcsolatos dolgaimat.

Táppénzre mentem, a főállásomból és az ev. – ből is, és azt hittem vége mindennek. Megérkezett egy határozat: a táppénz ellátását 0.-Ft/hó összeg figyelembe vételével megállapítja. ( ev. )

Nem akartam elhinni, ilyen nincs, nem létezik, most mi lesz, mint veszélyeztetett terhes nem dolgozhatom, táppénzre vettek és nem kapok semmit?????????!!!!!!!!!

Tudtam, hogy ez nem lehet, mert Mónikában bíztam! Felhívtam, elmondtam neki, hogy mi történt, Ő azonnal kézbe vette az ügyet,  és láss csodát 2 nap múlva hívták, hogy az ügyfelének valóban jár a táppénz!!!

Kb.: 1-1.5 hét múlva megérkezett a táppénz, annyi, amennyit Mónika a legelején megmondott.

Kb.: havi 180.000 forint táppénzt kapok, melyet egyedül Mónikának köszönhetek, ha Ő nem lett volna, akkor havi pár tíz ezer forintból kellene megélnem. ( ennyi jár a főállású minimálbér után ).

Nagyon köszönök mindent és természetesen a továbbiakban is számítok rá!

Üdvözlettel: K. A. Erika 2015-november.”

„Biztonságot és átláthatóságot, ezáltal hihetetlen nagy nyugalmat adott nekem az általad nyújtott szolgáltatás, ami nagyon fontos volt abban az időszakban, amikor a kislányomat vártam. Hála neked, tudhattam, hogy mire számíthatok majd az ellátásokkal kapcsolatban. Olyan embert ismertem meg a személyedben, aki nagyon profin, teljesen átlátva a rendszert, a törvényeket, szabályozásokat, tudott segíteni. Amit felvázoltál nekem az első találkozásunkkor, az az első pillanattól kezdve az utolsóig úgy történt. Korrekt módon, az ígéretedhez híven vitted végig az ügyemet, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm még egyszer!”

Weibl Krisztina

“Mónika szolgáltatásáról már másoktól is hallottunk, akiknek sokat segített a tanácsaival. Amikor gyerekvállalásra került sor, nem is volt kérdés, hogy megkeressük őt. Nagyon sokat segített nekünk, minden úgy történt, ahogy előre elmondta. Így mi pontosan azt kaptuk, amit vártunk és amit ígért nekünk. Ezért én is nyugodtan tudok itthon maradni a kislányommal két évig, aminek nagyon örülök.

Ambrus Pataki Éva

100%-ig elégedett voltam a munkájukkal. Olyan megoldást talált a problémámra, ami nekem eszembe sem jutott volna, pedig átolvastam a hatályos jogszabályokat, próbáltam értelmezni őket. Levette a vállamról a terhet, minden papirt elintézett, ez nagyon nagy segitség egy 3 gyerekes anyukának. Nem utolsó sorban, anyagilag nagyon jól jártunk. Megkapom azt a pénzt, amire lehetőségem van, de Mónika nélkül azt sem tudtam volna, hogy ennyi csed-re, gyed-re jogosult lehetek.

Köszönöm szépen!

Kompa Edina

Kedves Mónika!

Mielőtt hozzád fordultam hatalmas káosz volt a fejemben, napokig próbáltam értelmezni a jogszabályokat! Mint utólag kiderült eléggé tévúton jártam! Amit javasoltál még csak nem is gondoltam rá!
Neked köszönhetően sikerült mindenből a legmagasabb ellátást megszerezni, ami nagyon jelentős összeg és mindezt fáradtság nélkül, mivel minden papírmunkát elvégeztél helyettem!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséged, hozzáállásod és nem utolsó sorban a PROFIZMUSOD!
További sok sikert kívánok a munkádban!
Tóthné K. K.

Kedves Mónika!

Mostanában nagyon sokat gondoltam Önre és az elválásra ami csúnyán sikerült! Ezúton, igaz utólag de teljes szívből sajnálom a viselkedésemet Önnel szemben! Minden úgy lett ahogy Ön mondta, sajnálom hogy kételkedtem! Lehet hogy Ön már nem is tudja ki voltam, de úgy éreztem hogy ezt meg kell tennem! Köszönöm szépen mindent!! További sok sikert kivanok!
Tisztelettel Hordósné Baboth Ágota