Mezőgazdasági őstermelő vagy és Jön a baba

Ismerd meg azokat a lehetőségeket, amivel befolyásolni tudod a CSED/GYED összegét !

Amikor megtudod, hogy jön a baba előbb-utóbb felmerül az a kérdés, hogy vajon mennyi lesz a csed, gyed összege, azaz a babázás időszaka alatt a családi jövedelem?

Az egyik legnagyobb kihívás az, hogy a különböző javaslatok, “megoldások” közül azt a valódi, tényleges megoldást válaszd, ami a személyes lehetőségeid alapján a legkedvezőbb csed, gyed összeget fogja biztosítani a babázás időszaka alatt.

 

Nem az információ hiánya a probléma, hanem az információ káosza.

 

Nincs két egyforma eset. Vannak hasonló kategóriák, de mindenkinek egyedi a helyzete, a lehetősége.

 

Különböző időpontban indulnak az ellátások (táppénz, csed, gyed), így különböző lesz az az időszak, amiből megállapítják a táppénz, csed, gyed összegét.   Ez nemcsak személyenként különböző (Te és a többi kismama), hanem ellátásonként (táppénz, csed, gyed) is.

Horváthné R. Monika vagyok, specialitásom a kismamák pénzbeli ellátásai (táppénz, csed, gyed), a biztosítási jogviszonyok, illetve járulék fizetési szabályok szabályai, egymásra való hatása, összefüggései. Az ügyfeleimnek segítek a jogszabályok keretein belül megtalálni a személyre szabott lehetőségei közül a legkedvezőbb megoldást, lehetőséget, hogy a csed, gyed összege a babázás időszaka alatt a lehető legmagasabb lehessen.

Tervezz előre - Lépj időben !

  • A KismamaTB “Mezőgazdasági őstermelő vagy és Jön a baba” Tudásanyagból  megIsmered  hogyan állapítják meg a táppénz, csed, gyed jogosultságot, illetve a táppénz, csed, gyed összegét

  • MegIsmered azokat a lehetőségeket, amelyekkel a jogszabályok keretein belül befolyásolni tudod a csed, gyed jogosultságot, illetve a csed, gyed összegét

A “Mezőgazdasági őstermelő vagy és Jön a baba” egy lehetőség arra, hogy tisztában legyél a táppénz, csed, gyed jogosultságának, összegének megállapítási szabályaival. Megismerd, hogy a jelenlegi helyzetben mennyi lenne a táppénz, csed, gyed összege, és azokat a  különböző lehetőségeket amelyekkel kedvezően befolyásolni tudod a csed, gyed összegét.

“Mezőgazdasági őstermelő vagy és Jön a baba” tudásanyag tartalmaz:

  • 30 naptári nap hozzáférést a “Mezőgazdasági őstermelő vagy és Jön a baba” tudásanyaghoz

 

Ismerd meg a lehetőségeidet !

 

Díja:  bruttó 14 900 Ft

Megrendelés folyamata:

 

  1. A “Megrendelés” elküldésekor meg kell adnod a számlázási adatokon felül a tagsági oldalhoz való belépéshez a Felhasználónevet és jelszót.

  2. A “Mezőgazdasági őstermelő vagy, és Jön a baba” Tudásanyag díjának rendezését követően a választott Felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni a Tudásanyagba a Menüsorban található “FIÓKOM” Menüponton keresztül.

  3. A Tudásanyaghoz a hozzáférésed 30 naptári nap

RENDELD MEG A TUDÁSANYAGOT!