Megrendelés – konzultáció folyamata

 

 1. A megrendelés beérkezése után elküldöm email-ben  a díjbekérőt. A díjbekérő kiegyenlítését követően kérlek jelezz vissza.
 2. A díjbekérő kiegyenlítését követően szintén email-ben elküldöm az elektronikus számlát, az időpontfoglaló email-t, és az Adatlapot.
 3. A kitöltött adatlap beérkezését követően egyrészt megnézem, hogy szükségem van-e még adatokra, ha igen, akkor bekérem. másrészt a csed, gyed igénylés várható időpontja alapján bekérem a csed, gyed várható számítási időszakára eső szükséges jövedelem adatokat.
 4. Miután lefoglaltad a konzultáció időpontját elkészítem  a zoom linket, amit a konzultációt megelőző napon fogok email-ben elküldeni.
 5. Amennyiben a kérdezési lehetőséget is választottad, akkor a kérdezési lehetőség vége előtt elkészítem a választott lehetőség megvalósítási tervét.

Konzultációs csomag díja:

 

 • Egy alkalmas konzultáció, maximum 90 perc: 40 000 Ft
 • Egy alkalmas online konzultáció és 14 munkanap kérdezési lehetőség  díja: 59 000 Ft

 

Konzultáció időtartama:

 

A konzultáció és  14 munkanap kérdezési lehetőség esetén a konzultáció időtartama egy alkalom, maximum 90 perc. A kérdezési lehetőség a konzultációt követő naptól indul, a kérdezési lehetőség végén megcsinálom a kiválasztott lehetőség megvalósítási tervét, amit oda tudsz adni a könyvelődnek, illetve Te is nyomon tudod követni a folyamatokat, határidőket.

 

A “Megrendelem” gomb megnyomása után kérlek  várj  kb. 10-20 másodpercet, utána fogod látni az értesítést, hogy a megrendelés elküldésre került.

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tanácsadás típusa (kötelező)

  Kérem, írja le miben tudok segíteni