A “Jön a baba … és társas vállalkozó vagy” tudásanyagot abban az esetben érdemes megrendelned, ha jelenleg babát vársz és saját cégben dolgozol. A társas vállalkozó a vállalkozásában három jogviszonyban dolgozhat: munkaviszonyban, megbízási jogviszonyban, illetve tagi jogviszonyban. Amennyiben a tulajdonos kizárólag ügyvezetést lát el, akkor pedig munkaviszonyban vagy megbízási jogviszonyban dolgozhat. A táppénz, csed, gyed összegét az alapján állapítják meg, hogy a tulajdonos milyen jogviszonyban látja el az adott tevékenységet. Munkaviszony esetén a munkaviszonyra vonatkozó szabályok alapján, megbízási jogviszony esetén a megbízásra vonatkozó szabályok alapján, illetve tagi jogviszony esetén a tagi jogviszonyra vonatkozó szabályok alapján. Ebben a tudásanyagban a tagi jogviszonyban lévő társas vállalkozókról írok. Amennyiben munkaviszonyban dolgozol, akkor a munkaviszonyban állsz tudásanyag vonatkozik rád. Ha viszont megbízási jogviszonyban dolgozol, akkor ezt a tudásanyagot rendeld meg.  A táppénz, csed, gyed összegét, de még a járulék fizetési kötelezettség összegét is, jelentősen befolyásolja egy jól megválasztott biztosítási jogviszony vagy a megfelelő időben kivett, pontos számításokkal megalapozott jövedelem.

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … és társas vállalkozó vagy” tudásanyag csomag:

Egy 49 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a magasabb ellátás lehetőségének kihozásáról

 

Mennyibe kerül?

 

Az ára:  bruttó 20 000 Ft 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Itt letölthető adatlapot.  Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés: