A “Jön a baba … és Eu/EGT tagállamban dolgoztál, de itthon szeretnél ellátást kapni” akkor érdemes megrendelned, ha külföldön bejelentve dolgoztál és Magyarországon szeretnél csed-et, gyed-et kapni. Nagyon fontos, hogy az E104-es vagy S041-es igazolással rendelkezzél.  Az E104-es vagy S041-es igazolás a külföldi munkavégzéssel kapcsolatos biztosítási időket igazolja le, amelyeket figyelembe kell venni a magyar csed, gyed jogosultság feltételeinek vizsgálatakor. Arra viszont figyelni kell, hogy a csed, gyed igényléskor fennálló biztosítási jogviszony csak Magyarországon létesített jogviszony lehet. A tudásanyagban részletesen olvashatsz a csed, gyed jogosultsági feltételeiről, összegének megállapításáról. Részletesen írok azokról a biztosítási jogviszonyokról, amelyek lehetővé teszik, hogy Magyarországon csed-re, gyed-re jogosult legyél.

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … és Eu/EGT tagállamban dolgoztál, de itthon szeretnél ellátást kapni”  tudásanyag csomag:

Egy 41 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a választható biztosítási jogviszonyok jellemzőiről, a magasabb ellátás lehetőségének kihozásáról

 

 

Mennyibe kerül?

 

Az ára:  bruttó 20 000 Ft 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Adatlapot. Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet, mert ez lesz a megrendelés azonosítója a személyre szabott adatok megadásánál.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés: