Egyéni vállalkozó vagy - nem katás - és Jön a baba

Ismerd meg azokat a lehetőségeket, amivel befolyásolni tudod a CSED/GYED összegét !

Amikor megtudod, hogy jön a baba előbb-utóbb felmerül az a kérdés, hogy vajon mennyi lesz a csed, gyed összege, azaz a babázás időszaka alatt a családi jövedelem?

Az egyik legnagyobb kihívás az, hogy a különböző javaslatok, “megoldások” közül azt a valódi, tényleges megoldást válaszd, ami a személyes lehetőségeid alapján a legkedvezőbb csed, gyed összeget fogja biztosítani a babázás időszaka alatt.

Nem az információ hiánya a probléma, hanem az információ káosza.

Nincs két egyforma eset. Vannak hasonló kategóriák, de mindenkinek egyedi a helyzete, a lehetősége.

Különböző időpontban indulnak az ellátások (táppénz, csed, gyed), így különböző lesz az az időszak, amiből megállapítják a táppénz, csed, gyed összegét.   Ez nemcsak személyenként különböző (Te és a többi kismama), hanem ellátásonként (táppénz, csed, gyed) is.

Horváthné R. Monika vagyok, specialitásom a kismamák pénzbeli ellátásai (táppénz, csed, gyed), a biztosítási jogviszonyok, illetve járulék fizetési szabályok szabályai, egymásra való hatása, összefüggései. Az ügyfeleimnek segítek a jogszabályok keretein belül megtalálni a személyre szabott lehetőségei közül a legkedvezőbb megoldást, lehetőséget, hogy a csed, gyed összege a babázás időszaka alatt a lehető legmagasabb lehessen.

Tervezz előre - Lépj időben !

 • A KismamaTB Egyéni vállalkozó vagy – nem katás – és Jön a baba Tudásanyagból  megIsmered  hogyan állapítják meg a táppénz, csed, gyed jogosultságot, illetve a táppénz, csed, gyed összegét

 • MegIsmered azokat a lehetőségeket, amelyekkel a jogszabályok keretein belül befolyásolni tudod a csed, gyed jogosultságot, illetve a csed, gyed összegét

Az Egyéni vállalkozó vagy – nem katás -, és jön a baba” egy lehetőség arra, hogy tisztában legyél a táppénz, csed, gyed jogosultságának, összegének megállapítási szabályaival. Megismerd, hogy a jelenlegi helyzetben mennyi lenne a táppénz, csed, gyed összege, és azokat a  különböző alternatívákat amelyekkel kedvezően befolyásolni tudod a csed, gyed összegét.

“Az Egyéni vállalkozó vagy – nem katás -, és jön a baba” tudásanyag tartalmaz:

 • 30 naptári nap hozzáférést a “Az Egyéni vállalkozó vagy – nem katás -, és jön a baba” tudásanyaghoz

 • egy alkalmas, maximum 60 perc online konzultációt

 

Ismerd meg a lehetőségeidet !

 

Az “Egyéni vállalkozó vagy – nem katás – és jön a baba” modulhoz a hozzáférési idő 30 naptári nap.

Díja: br. 50 800 Ft

Miről olvashatsz az “Egyéni vállalkozó vagy – nem katás – és Jön a baba” KismamaTB Tudásanyagban?

 • Egyéni vállalkozás esetén hogy alakul a biztosítási jogviszonyod. Az egyéni vállalkozás szüneteltetése milyen hatással van a biztosítási jogviszonyodra
 • Mit érdemes tudnod a táppénzről, a táppénz jogosultságáról, és összegének megállapításáról. (gyakorlati példákkal)
 • Mit érdemes tudnod a táppénz kedvezmény szabályról
 • Mit érdemes tudni a csed-ről (általános információk), a csed jogosultság megállapítási szabályairól, és a csed összegének megállapítási szabályairól. (gyakorlati példákkal)
 • Mit érdemes tudni a csed kedvezmény szabályról, amikor a gyed, gyes folyósítás alatt születik meg az újabb baba, vagy a gyed, gyes folyósítás lejártát követően egy éven belül jön a tesó
 • Mit érdemes tudni a gyed-ről általánosan. Hogyan állapítják meg  a gyed jogosultságát, és a gyed összegét. (gyakorlati példákkal)
 • Kedvezmény szabály a gyed megállapításánál, amikor az újabb baba a korábban született baba négy éves koráig születik meg (lásd csed kedvezmény szabály).
 • A gyed modult követően találod meg azokat a lehetőségeket, amivel befolyásolni tudod a csed, gyed összegét, azaz a babázás időszaka alatti jövedelmet. (gyakorlati példákkal)
 • Az utolsó modulban a táppénz, csed, gyed igénylésről találsz információkat

Megrendelés folyamata:

 

 1. A “Megrendelés” elküldésekor meg kell adnod a számlázási adatokon felül a tagsági oldalhoz való belépéshez a Felhasználónevet és jelszót.

 2. Az “Egyéni vállalkozó vagy – nem katás – és Jön a baba” Tudásanyag díjának rendezését követően a választott Felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni a Tudásanyagba a Menüsorban található “Tudásanyag Belépés” Menüponton keresztül.

 3. Az online konzultációhoz az időpontfoglaló email-t az elektronikus számlával egyidejűleg email-ben fogom elküldeni. Az időpontfoglaló email-ben egy linken keresztül az időpontfoglaló oldalra kerülsz, ahol le tudod foglalni a számodra megfelelő konzultációs időpontot.

 4. A Tudásanyaghoz a hozzáférésed 30 naptári nap

RENDELD MEG A TUDÁSANYAGOT!