AUGUSZTUS 31 -IG SZABADSÁG MIATT

 NEM FOGADOK ÚJ

MEGRENDELÉST 

A folyamatban lévő megrendeléseket és a kérdezési lehetőséget nem érinti a megrendelés fogadásának szünetelése. 

 

NEKED IS JÁR EGY RENDES CSED-GYED !

 

“A téves feltételezések jelentik minden kudarc gyökerét”

 

 

Tanácsadás módja

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot.  A szövegdobozban írd le röviden, hogy mivel kapcsolatban kéred a segítségemet. A jelentkezést követően kapsz egy automatikus visszaigazolást a megrendelésről, valamint felvesszük Veled külön email-ben a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor kérlek jelezd ezt az info@kismamatb.hu email címen.

Amennyiben nem tudok érdemben segíteni, ezt az adatok átnézését követően jelezni fogom. Ez  akkor fordulhat elő, ha jogosultsági probléma van és a szülés napjáig  idő hiányában már nincs lehetőség arra, hogy a jogosultságot rendezni lehessen.  Természetesen ebben az esetben nincs tanácsadási díj sem.

A következő lehetőségek közül választhatsz

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉS + 4 HÓNAP KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG

Mit tartalmaz:

 • Személyre szabott írásbeli elemzés
 • Négy hónapon  belül email-es,  telefonos kérdezési lehetőséget, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 • Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 • A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.
 • két éven belül folyamatos tájékoztatás a pénzbeli ellátások változásairól hírlevél formájában

Díja: 39 900 Ft 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉS + 30 NAPTÁRI NAP  KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG

Mit tartalmaz:

 • Személyre szabott írásbeli elemzés
 • 30 naptári nap kérdezési lehetőség email-ben, telefonon, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 • Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 • A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.

 

Díja: 24 900 Ft

 

 

 

KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG A KORÁBBAN MEGRENDELT CSOMAG LEJÁRTÁT KÖVETŐEN

 

Egyéni megállapodás alapján

Az alapcsomag megrendelését követő egy éven belül van lehetőség megrendelni.

 

A szolgáltatás igénybevételének menete:

 1. A megrendelés elküldését követően fogsz kapni egy email-t, ami tartalmazza a megrendelés adatait, a Személyre Szabott elemzés elkészítéséhez szükséges adatlapot, valamint az elektronikus díjbekérőt vagy számlát.
 2. A munkadíj kiegyenlítését követően az adatlapban megadott adatok alapján, elkészítem a személyre szabott írásbeli elemzésedet, amit a munkadíj kiegyenlítését követő 7-10 munkanapon belül küldök, a bónusz anyagokkal egyidejűleg. Amennyiben az általad kitöltött adatlapban található adatok még pontosításra, kiegészítésre szolgálnak, akkor a szükséges adatok beérkezését követő 7-10 munkanapon belül küldöm a személyre szabott elemzést. A 7-10 munkanap onnan indul, hogy a személyre szabott elemzés elkészítéséhez minden szükséges adatot a rendelkezésemre bocsátottál.
 3. Az elemzés elküldését követően indul a  kérdezési lehetőséged.
 4. Kérlek segítsd a munkámat azzal, hogy időben utalod a munkadíjat és a munkadíj átutalását követően visszajelzel, hogy a munkadíj átutalásra került. Kérlek jelezz vissza akkor is, ha a konzultációt még sem szeretnéd igénybe venni.  A számlázással kapcsolatos adminisztrációs munka, adategyeztetések nagyon sok értékes időmet elveszik. Átutalásnál a közlemény rovatba a neved és a számlaszámot írd be légyszíves.

 

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

SKYPE név

Kérem, írja le röviden a problémáját

Robot-ellenőrző:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu