A beérkezett megrendelések magas száma miatt várhatóan január végéig

nem tudok új megrendelést fogadni.  Megértésedet kérem ! 

NEKED IS JÁR EGY RENDES CSED-GYED !

Miben tudok segíteni Neked:

 1. A táppénz, csed, gyed összegének meghatározása, javaslat az ellátások igénylésének napjára, hogy a  lehető legmagasabb táppénz, csed, gyed alap kerüljön megállapításra.
 2. A táppénz, csecsemőgondozási díj – régi terhességi gyermekágyi segély -, gyermekgondozási díj – gyed – jogosultságának meghatározása, különösen egyidejűleg fennálló, többes jogviszonyok vagy megszűnt jogviszonyok esetén.
 3. A táppénz, csed, gyed irányadó és számítási időszakának meghatározása, amely alapján ismerni fogod, hogy milyen időszak jövedelmeiből fogják az ellátások összegét megállapítani.
 4. Megszűnt a munkaviszonyod vagy egyéb biztosítási jogviszonyod és nemcsak a bruttó 28 500 Ft-os gyes-ből szeretnél vegetálni
 5. Speciális jogviszonyban dolgozol, mint például ekho, eva hatálya alá tartozó, mezőgazdasági őstermelő vagy
 6. Babát szeretnél, de jelenleg nincs biztosítási jogviszonyod vagy megszűnt a csed, gyed, gyes folyósítás alatt
 7. Hallgatói jogviszonyban állsz és szeretnéd tudni, hogy hallgatói gyed alapján mire vagy jogosult, van -e egyéb kedvezőbb lehetőséged
 8. A jelenlegi jogviszonyodban különböző a havi bruttó jövedelmed, illetve van olyan hónap, vannak olyan hónapok, amely(ek)ben lényegesen magasabb volt a bruttó béred és szeretnéd, ha a magasabb bér a táppénz, csed, gyed alapját képezné
 9. Alacsony a bruttó béred, de van lehetőséged arra, hogy megemeljék, mire kell figyelned, hogy minél magasabb lehessen a csed, gyed összege
 10. Eu-EGT tagállamban dolgoztál, de Magyarországon szeretnél csed-et, gyed-et kapni.
 11. Családi adókedvezmény megosztásának társas vállalkozásra vonatkozó kedvező lehetőségeinek ismertetése
 12. Egyéni, társas vállalkozó vagy, a helyzetedből kihozható legjobb megoldást keresed
 13. Katás egyéni vállalkozó vagy, havi bruttó 63 000 Ft-os csed-nél, gyed-nél magasabb csed, gyed összegét szeretnél
 14. A lehetőségeid alapján a számodra legmegfelelőbb biztosítási jogviszony, adózási mód meghatározása, amiben a legoptimálisabb a járulék fizetési kötelezettség és a kihozható táppénz/csed/gyed összegének értékaránya.

 

Tanácsadás módja

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot.  A szövegdobozban írd le röviden, hogy mivel kapcsolatban kéred a segítségemet. A jelentkezést követően kapsz egy automatikus visszaigazolást a megrendelésről, valamint felvesszük Veled külön email-ben a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor kérlek jelezd ezt az info@kismamatb.hu email címen.

Amennyiben nem tudok érdemben segíteni, ezt az adatok átnézését követően jelezni fogom. Ez  akkor fordulhat elő, ha jogosultsági probléma van és a szülés napjáig  idő hiányában már nincs lehetőség arra, hogy a jogosultságot rendezni lehessen.  Természetesen ebben az esetben nincs tanácsadási díj sem.

Személyre szabott pénzbeli kismamatb tanácsadás 2018. január 1-től

Díja: 20 000 Ft

Mit tartalmaz a személyre szabott pénzbeli kismamatb tanácsadás:

 1. Személyre szabott írásbeli elemzést
 2. 30 naptári nap kérdezési lehetőséget, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 3. Egy ebook-ot, amiben megtalálod, a jelenleg fennálló helyzetedre, jogviszonyodra vonatkozó ismereteket, amelyek befolyásolják a táppénz, csed, gyed jogosultságát, összegének alakulását.
 4. Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 5. A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.

 

A szolgáltatás igénybevételének menete:

 1. A megrendelés elküldését követően fogsz kapni egy email-t, ami tartalmazza a megrendelés adatait, a Személyre Szabott elemzés elkészítéséhez szükséges adatlapot, valamint a számázási adatokat.
 2. A munkadíj kiegyenlítését követően elküldöm Neked az elektronikus számlát és a jelenlegi helyzeted alapján rád vonatkozó ebook-ot, Fogalomtárat, a táppénz, csed, gyed, gyes, egyszeri anyasági támogatás, családi pótlék, családi adókedvezmény igénylésével kapcsolatos tudásanyagokat, kitöltési útmutatóval.  Az ebook alapján   át tudod gondolni, hogy milyen kérdésekre szeretnél még  választ kapni.
 3. Az adatlapban megadott adatok alapján, elkészítem a személyre szabott írásbeli elemzésedet, amit a munkadíj kiegyenlítését követő 5 munkanapon belül küldök. Amennyiben az általad kitöltött adatlapban található adatok még pontosításra, kiegészítésre szolgálnak, akkor a szükséges adatok beérkezését követő 5 munkanapon belül küldöm a személyre szabott elemzést
 4. Az elemzés elküldését követően indul a 30 naptári nap kérdezési lehetőséged.

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

SKYPE név

Kérem, írja le röviden a problémáját

Robot-ellenőrző:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu