NEKED IS JÁR EGY RENDES CSED-GYED !

 

“A téves feltételezések jelentik minden kudarc gyökerét”

 

 

A korábbi időkben soha nem volt még annyi lehetőséged, mint most, hogy tudatosan alakítsd a gyermekvállalást és a babázás időszaka alatti jövedelmedet, családi bevételt.  A jelenlegi szabályok hihetetlenül  kedvezőek, de csak akkor, ha ismered a megfelelő jogszabályokat, döntéseket, lépéseket.

 

Miben tudok segíteni Neked:

 1. A táppénz, csed, gyed összegének meghatározása, javaslat az ellátások igénylésének napjára, hogy a  lehető legmagasabb táppénz, csed, gyed alap kerüljön megállapításra.
 2. A táppénz, csecsemőgondozási díj – régi terhességi gyermekágyi segély -, gyermekgondozási díj – gyed – jogosultságának meghatározása, különösen egyidejűleg fennálló, többes jogviszonyok vagy megszűnt jogviszonyok esetén.
 3. A táppénz, csed, gyed irányadó és számítási időszakának meghatározása, amely alapján ismerni fogod, hogy milyen időszak jövedelmeiből fogják az ellátások összegét megállapítani.
 4. Megszűnt vagy meg fog szűnni a munkaviszonyod vagy egyéb biztosítási jogviszonyod és szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségeid vannak
 5. Speciális jogviszonyban dolgozol, mint például ekho, eva hatálya alá tartozó, mezőgazdasági őstermelő vagy
 6. Babát szeretnél, de jelenleg nincs biztosítási jogviszonyod vagy megszűnt a csed, gyed, gyes folyósítás alatt
 7. Hallgatói jogviszonyban állsz és szeretnéd tudni, hogy hallgatói gyed alapján mire vagy jogosult, van -e egyéb kedvezőbb lehetőséged
 8. A jelenlegi jogviszonyodban különböző a havi bruttó jövedelmed, illetve van olyan hónap, vannak olyan hónapok, amely(ek)ben lényegesen magasabb volt a bruttó béred és szeretnéd, ha a magasabb bér a táppénz, csed, gyed alapját képezné
 9. Alacsony a bruttó béred, de van lehetőséged arra, hogy megemeljék, mire kell figyelned, hogy minél magasabb lehessen a csed, gyed összege
 10. Eu-EGT tagállamban dolgoztál, de Magyarországon szeretnél csed-et, gyed-et kapni.
 11. Egyéni, társas vállalkozó vagy, a helyzetedből kihozható legjobb megoldást keresed
 12. Katás egyéni vállalkozó vagy, a helyzetedből kihozható legjobb megoldást keresed
 13. A lehetőségeid alapján a számodra legmegfelelőbb biztosítási jogviszony, adózási mód meghatározása, amiben a legoptimálisabb a járulék fizetési kötelezettség és a kihozható táppénz/csed/gyed összegének értékaránya.

 

Tanácsadás módja

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot.  A szövegdobozban írd le röviden, hogy mivel kapcsolatban kéred a segítségemet. A jelentkezést követően kapsz egy automatikus visszaigazolást a megrendelésről, valamint felvesszük Veled külön email-ben a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor kérlek jelezd ezt az info@kismamatb.hu email címen.

Amennyiben nem tudok érdemben segíteni, ezt az adatok átnézését követően jelezni fogom. Ez  akkor fordulhat elő, ha jogosultsági probléma van és a szülés napjáig  idő hiányában már nincs lehetőség arra, hogy a jogosultságot rendezni lehessen.  Természetesen ebben az esetben nincs tanácsadási díj sem.

A következő lehetőségek közül választhatsz

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉS + 4 HÓNAP KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG

Mit tartalmaz:

 • Személyre szabott írásbeli elemzés
 • Négy hónapon  belül email-es,  telefonos kérdezési lehetőséget, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 • Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 • A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.
 • két éven belül folyamatos tájékoztatás a pénzbeli ellátások változásairól hírlevél formájában

Díja: 39 900 Ft 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉS + 30 NAPTÁRI NAP  KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG

Mit tartalmaz:

 • Személyre szabott írásbeli elemzés
 • 30 naptári nap kérdezési lehetőség email-ben, telefonon, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 • Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 • A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.

 

Díja: 24 900 Ft

 

 

 

KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG A KORÁBBAN MEGRENDELT CSOMAG LEJÁRTÁT KÖVETŐEN

 

Díja: 20 000 Ft / megkezdett hónap

Az alapcsomag megrendelését követő egy éven belül van lehetőség megrendelni.

 

A szolgáltatás igénybevételének menete:

 1. A megrendelés elküldését követően fogsz kapni egy email-t, ami tartalmazza a megrendelés adatait, a Személyre Szabott elemzés elkészítéséhez szükséges adatlapot, valamint az elektronikus díjbekérőt vagy számlát.
 2. A munkadíj kiegyenlítését követően az adatlapban megadott adatok alapján, elkészítem a személyre szabott írásbeli elemzésedet, amit a munkadíj kiegyenlítését követő 7-10 munkanapon belül küldök, a bónusz anyagokkal egyidejűleg. Amennyiben az általad kitöltött adatlapban található adatok még pontosításra, kiegészítésre szolgálnak, akkor a szükséges adatok beérkezését követő 7-10 munkanapon belül küldöm a személyre szabott elemzést. A 7-10 munkanap onnan indul, hogy a személyre szabott elemzés elkészítéséhez minden szükséges adatot a rendelkezésemre bocsátottál.
 3. Az elemzés elküldését követően indul a  kérdezési lehetőséged.
 4. Kérlek segítsd a munkámat azzal, hogy időben utalod a munkadíjat és a munkadíj átutalását követően visszajelzel, hogy a munkadíj átutalásra került. Kérlek jelezz vissza akkor is, ha a konzultációt még sem szeretnéd igénybe venni.  A számlázással kapcsolatos adminisztrációs munka, adategyeztetések nagyon sok értékes időmet elveszik. Átutalásnál a közlemény rovatba a neved és a számlaszámot írd be légyszíves.

 

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

SKYPE név

Kérem, írja le röviden a problémáját

Robot-ellenőrző:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu