NEKED IS JÁR EGY RENDES CSED-GYED !

Miben tudok segíteni Neked:

 1. A táppénz, csed, gyed összegének meghatározása, javaslat az ellátások igénylésének napjára, hogy a  lehető legmagasabb táppénz, csed, gyed alap kerüljön megállapításra.
 2. A táppénz, csecsemőgondozási díj – régi terhességi gyermekágyi segély -, gyermekgondozási díj – gyed – jogosultságának meghatározása, különösen egyidejűleg fennálló, többes jogviszonyok vagy megszűnt jogviszonyok esetén.
 3. A táppénz, csed, gyed irányadó és számítási időszakának meghatározása, amely alapján ismerni fogod, hogy milyen időszak jövedelmeiből fogják az ellátások összegét megállapítani.
 4. Megszűnt a munkaviszonyod vagy egyéb biztosítási jogviszonyod és nemcsak a bruttó 28 500 Ft-os gyes-ből szeretnél vegetálni
 5. Speciális jogviszonyban dolgozol, mint például ekho, eva hatálya alá tartozó, mezőgazdasági őstermelő vagy
 6. Babát szeretnél, de jelenleg nincs biztosítási jogviszonyod vagy megszűnt a csed, gyed, gyes folyósítás alatt
 7. Hallgatói jogviszonyban állsz és szeretnéd tudni, hogy hallgatói gyed alapján mire vagy jogosult, van -e egyéb kedvezőbb lehetőséged
 8. A jelenlegi jogviszonyodban különböző a havi bruttó jövedelmed, illetve van olyan hónap, vannak olyan hónapok, amely(ek)ben lényegesen magasabb volt a bruttó béred és szeretnéd, ha a magasabb bér a táppénz, csed, gyed alapját képezné
 9. Alacsony a bruttó béred, de van lehetőséged arra, hogy megemeljék, mire kell figyelned, hogy minél magasabb lehessen a csed, gyed összege
 10. Eu-EGT tagállamban dolgoztál, de Magyarországon szeretnél csed-et, gyed-et kapni.
 11. Családi adókedvezmény megosztásának társas vállalkozásra vonatkozó kedvező lehetőségeinek ismertetése
 12. Egyéni, társas vállalkozó vagy, a helyzetedből kihozható legjobb megoldást keresed
 13. Katás egyéni vállalkozó vagy, havi bruttó 63 000 Ft-os csed-nél, gyed-nél magasabb csed, gyed összegét szeretnél
 14. A lehetőségeid alapján a számodra legmegfelelőbb biztosítási jogviszony, adózási mód meghatározása, amiben a legoptimálisabb a járulék fizetési kötelezettség és a kihozható táppénz/csed/gyed összegének értékaránya.

 

Tanácsadás módja

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot.  A szövegdobozban írd le röviden, hogy mivel kapcsolatban kéred a segítségemet. A jelentkezést követően kapsz egy automatikus visszaigazolást a megrendelésről, valamint felvesszük Veled külön email-ben a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor kérlek jelezd ezt az info@kismamatb.hu email címen.

Amennyiben nem tudok érdemben segíteni, ezt az adatok átnézését követően jelezni fogom. Ez  akkor fordulhat elő, ha jogosultsági probléma van és a szülés napjáig  idő hiányában már nincs lehetőség arra, hogy a jogosultságot rendezni lehessen.  Természetesen ebben az esetben nincs tanácsadási díj sem.

Személyre szabott elemzés + 30 naptári nap kérdezési lehetőség 

Díja: 20 000 Ft

Mit tartalmaz a személyre szabott pénzbeli kismamatb tanácsadás:

 1. Személyre szabott írásbeli elemzést
 2. 30 naptári nap kérdezési lehetőséget, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 3. Egy ebook-ot, amiben megtalálod, a jelenleg fennálló helyzetedre, jogviszonyodra vonatkozó ismereteket, amelyek befolyásolják a táppénz, csed, gyed jogosultságát, összegének alakulását.
 4. Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 5. A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.

Személyre szabott elemzés + 90 naptári nap kérdezési lehetőség 

Díja: 30 000 Ft

Mit tartalmaz a személyre szabott pénzbeli kismamatb tanácsadás:

 1. Személyre szabott írásbeli elemzést
 2. 90 naptári nap kérdezési lehetőséget, ami  az írásbeli elemzés elküldését követő naptól indul
 3. Egy ebook-ot, amiben megtalálod, a jelenleg fennálló helyzetedre, jogviszonyodra vonatkozó ismereteket, amelyek befolyásolják a táppénz, csed, gyed jogosultságát, összegének alakulását.
 4. Fogalomtárat, amiben megtalálod a gyermekvállalással kapcsolatos fogalmak gyakorlati meghatározását
 5. A táppénz, csed, gyed, gyes, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás, családi adó- és járulék kedvezmény igénylésével kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat, kitöltési útmutatóval.

A szolgáltatás igénybevételének menete:

 1. A megrendelés elküldését követően fogsz kapni egy email-t, ami tartalmazza a megrendelés adatait, a Személyre Szabott elemzés elkészítéséhez szükséges adatlapot, valamint az elektronikus számlát.
 2. A munkadíj kiegyenlítését követően az adatlapban megadott adatok alapján, elkészítem a személyre szabott írásbeli elemzésedet, amit a munkadíj kiegyenlítését követő 7-10 munkanapon belül küldök, a bónusz anyagokkal egyidejűleg. Amennyiben az általad kitöltött adatlapban található adatok még pontosításra, kiegészítésre szolgálnak, akkor a szükséges adatok beérkezését követő 7-10 munkanapon belül küldöm a személyre szabott elemzést, Amennyiben az adatok alapján úgy látom, hogy jogosultságot, ellátás alapját befolyásolja az elemzés elkészítésének ideje, akkor azt soron kívül előre veszem.
 3. Az elemzés elküldését követően indul a 30 naptári nap kérdezési lehetőséged.
 4. Az elektronikus számlán megtalálható a fizetési határidő, amennyiben a fizetési határidő utolsó napjáig nem érkezik meg a munkadíj, akkor a megrendelésed törlésre kerül. Ha a megrendelés törléséig nem érkezik a Részedről visszajelzés, hogy nem szeretnéd igénybe venni a konzultációt vagy később szeretnéd igénybe venni a konzultációt, akkor a megrendelés törlését követően nem lesz lehetőséged  konzultációt igénybe venni.

 

 

 

 

 

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

SKYPE név

Kérem, írja le röviden a problémáját

Robot-ellenőrző:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.

Amennyiben megrendelésével kapcsolatban nem kapna visszajelzést e-mailen, illetve kollégánk ha 3 napon belül nem jelentkezne, kérem keressen meg személyesen az alábbi e-mail címen: email: info@kismamatb.hu