A “Jön a baba … és nappali tagozatos hallgatói jogviszonyban állsz” tudásanyagot akkor rendeld meg, ha több mint egy éve nappali tagozatos hallgatói jogviszonyban állsz vagy a baba születésének várható időpontját megelőző két éven belül legalább 180 naptári nap nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkeztél. Ha időben jelentkezel vagy a feltételek adottak, akkor ki lehet hozni a csed, gyed jogosultságot az általános szabályok alapján.   Amennyiben lehetőség van rá, akkor érdemes kihozni az általános szabályok alapján járó csed, gyed jogosultságot. Ennek oka, hogy a hallgatói jogviszony alapján maximum egy évre vagy jogosult gyed-re, aminek az alapja a minimál bér. A gyed folyósítás alatt nem leszel biztosított, így tesó esetén már nagy az esély arra, hogy csak a havi bruttó 28 500 Ft-os gyes-re leszel jogosult. Ha viszont az általános szabályok alapján ki lehet hozni a csed, gyed jogosultságot, akkor a baba két éves koráig leszel jogosult csed-re, gyed-re. Biztosított leszel a csed, gyed, gyes folyósítás alatt, ami azt jelenti, hogy tesó esetén is rendben lesz a csed, gyed jogosultság.

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … nappali tagozatos hallgatói jogviszonyban állsz ” tudásanyag csomag:

 

  • Egy 40 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a választható biztosítási jogviszonyok jellemzőiről, a magasabb ellátás lehetőségének kihozásáról
  • Fogalomtár, amiben a fogalmakat, szakszavakat  magyarázom el részletesebben
  • Irányadó időszak táblázat, hogy meg tudd határozni a táppénz, csed, gyed irányadó, illetve számítási időszakát.

 

Mennyibe kerül?

Az ára:  bruttó 14 900 Ft 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Adatlapot. Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet, mert ez lesz a megrendelés azonosítója a személyre szabott adatok megadásánál.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.