A “Jön a baba … és katás egyéni vállalkozó vagy” tudásanyagot abban az esetben érdemes megrendelned, ha az egyéni vállalkozásod katás adózású. Kata adózás esetén a táppénz csed, gyed pénzbeli járulék alapja 90 000 Ft, az emelt összegű kata fizetése esetén pedig 150 000 Ft. Ez azt jelenti, hogy ha marad a kata adózás, akkor a táppénz, csed, gyed alapja a pénzbeli járulék alapból lesz megállapítva, amiből a bruttó csed, gyed összege 63 000 Ft, illetve emelt összegű kata esetén 105 000 Ft. A tudásanyagban részletesen olvashatsz a táppénz, csed, gyed jogosultságáról, valamint arról, hogyan állapítják meg a táppénz, csed, gyed összegét. Részletesen olvashatsz arról, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy magasabb legyen a táppénz, csed, gyed összege.

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … és katás egyéni vállalkozó vagy” tudásanyag csomag:

  • Egy 54 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a magasabb csed, gyed kihozásának lehetőségéről
  • Fogalomtár, amiben a fogalmakat, szakszavakat  magyarázom el részletesebben
  • Irányadó időszak táblázat, hogy meg tudd határozni a táppénz, csed, gyed irányadó, illetve számítási időszakát.  Ne aggódj, meghatározom én is, biztos, ami biztos alapon:)

 

Mennyibe kerül?

Az ára:  bruttó 14 900 Ft 

 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Adatlapot. Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet, mert ez lesz a megrendelés azonosítója a személyre szabott adatok megadásánál.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.