A “Jön a baba … és egyéni vállalkozó vagy” tudásanyagot akkor érdemes megrendelned, ha  egyéni vállalkozó vagy, dolgozol az egyéni vállalkozásban és babát vársz. Érdemes megrendelned akkor is, ha jelenleg egyéni vállalkozóként gyed-en, gyes-en vagy.  Egyéni vállalkozóként a vállalkozói jövedelem, átalányban megállapított jövedelem vagy a kötelező járulék alap lesz a táppénz, csed, gyed alapja. De az is lehet, hogy a minimál bér, vagy a minimál bérnél alacsonyabb tényleges jövedelem. Eltérő lehetőségek vannak akkor, ha vállalkozói jövedelem szerint adózol, ha átalányadózó vagy, evás egyéni vállalkozó vagy.  A megfelelő időben kivett jövedelemmel, esetleg az adózási mód változtatásával vagy a megfelelő időben igényelt táppénzzel,  csed-el, gyed-el jelentősen befolyásolhatod a Neked járó juttatásokat.  Amennyiben katás egyéni vállalkozó vagy, akkor nem ezt a tudásanyagot kell megrendelned, hanem a “Jön a baba … és katás egyéni vállalkozó vagy” tudásanyagot. Amennyiben katás egyéni vállalkozó vagy, akkor nem ezt a tudásanyagot kell megrendelned, hanem a “Jön a baba … és katás egyéni vállalkozó vagy” tudásanyagot.

 

 

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … és egyéni vállalkozó vagy” tudásanyag csomag:

 

  • Egy 54 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a járulék fizetési kötelezettség és a táppénz, csed, gyed alap összefüggéseiről, a magasabb ellátás lehetőségének kihozásáról
  • Egy 20 oldalas pdf file-t, amiben arról írok, hogyan állapítják meg a táppénz, csed,  gyed összegét, ha gyed, gyes folyósítás alatt kopogtat a pocaklakó
  • Fogalomtár, amiben a fogalmakat, szakszavakat  magyarázom el részletesebben
  • Irányadó időszak táblázat, hogy meg tudd határozni a táppénz, csed, gyed irányadó, illetve számítási időszakát.

 

 

Mennyibe kerül?

Az ára:  bruttó 14 900 Ft 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Adatlapot. Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet, mert ez lesz a megrendelés azonosítója a személyre szabott adatok megadásánál.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.