A “Jön a baba … és anya nem jogosult csed-re, gyed-re” tudásanyagot akkor rendeld meg, ha a szülés várható ideje előtti két éven belül már biztosan nem lesz meg a szükséges 365 naptári nap biztosítási időd, de apa jogviszonya rendben van.  A “nem lesz meg a szükséges biztosítási idő” azt jelenti, hogy nem dolgoztál és a szülés várható időpontjáig már nincs is arra lehetőséged, hogy a 365 naptári nap munkavégzés a szülés várható idejét megelőző két éven belül meglegyen. Az orvosi ellátásra való jogosultság nem egyenlő a biztosítási jogviszonnyal. Abban az esetben is érdemes megrendelned, ha a szülés várható idejét megelőző két éven belül nem dolgoztál, de csed-ben, gyed-ben részesültél. Jó lenne, ha nemcsak bruttó 28 500 Ft-os jövedelemből kellene gazdálkodnotok a babázás időszaka alatt. Ismerd meg a lehetőségeidet !

 

 

Mit tartalmaz a “Jön a baba … és anya nem jogosult csed-re, gyed-re” tudásanyag csomag:

  • Egy 49 oldalas pdf file-t, amiben részletesen írok a táppénz, csed, gyed jogosultság meghatározásáról, összegének megállapításáról, a választható biztosítási jogviszonyok jellemzőiről, a magasabb ellátás lehetőségének kihozásáról
  • Fogalomtár, amiben a fogalmakat, szakszavakat  magyarázom el részletesebben
  • Irányadó időszak táblázat, hogy meg tudd határozni a táppénz, csed, gyed irányadó, illetve számítási időszakát.  Ne aggódj, meghatározom én is, biztos, ami biztos alapon:)

 

Mennyibe kerül?

Az ára:  bruttó 14 900 Ft 

 

A megrendelés folyamata

 

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezt követően az info@kismamatb. hu e-malil címre küldd el kitöltve az Adatlapot. Az adatlapban ne felejtsd el megadni az általad választott felhasználó nevet, mert ez lesz a megrendelés azonosítója a személyre szabott adatok megadásánál.
  3. Ezután kapni fogsz egy e-mail-t, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatokkal
  4. Utald el a megrendelt csomag díját az e-mail-ben található számlaszámra
  5. Amint beérkezik az összeg kiállításra kerül az elektronikus számla
  6. A munkadíj beérkezését követően 3 munkanapon belül email-ben fogom küldeni a megrendelt tudásanyag csomagot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/mobil (kötelező)

Választott felhasználónév (kötelező)

Ellenőrző kérdés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.